Skip to content

Rondom Enschede is er voor ieder wat te doen. Lekker de natuur rondom voormalig vliegbasis Twente, een mooie stadswandeling langs de rijke textielgeschiedenis van de stad of lekker een proeverij in de Grolschfabriek. Wat je ook gaat doen in Enschede, met TotalEnergies ga je opgeladen weer onderweg naar je volgende bestemming. Bij onze service stations in Enschede en omgeving kan je terecht voor tanken, het opladen van je EV, je auto wassen bij de carwash. Een broodje of bakkie voor onderweg haal je bij Café Bonjour of de TotalEnergies shop.  

 

Brandstoffen TotalEnergies

Producten

Brandstoffen bij TotalEnergies

Je kunt voor allerlei brandstoffen bij onze tankstations terecht. Natuurlijk tank je er Euro 95 en diesel, maar ook Excellium Benzine en Excellium Diesel zijn verkrijgbaar in Enschede en omgeving. Wat je ook rijdt, snel tanken in Enschede lukt altijd.

Carwash en Wasbox in omgeving Enschede

Wat kan je nog meer bij de tankstations

We hebben verschillende soorten tankstations in en rondom Enschede: servicestations (bemand) en Express (onbemand). Op de servicestations kun je naast tanken vaak ook een Café Bonjour of TotalEnergies Shop vinden. 

Veelgestelde vragen

De brandstofprijzen veranderen continu. Je vindt de meeste actuele brandstofprijzen daarom altijd bij de ingang van elk tankstation. 

Elk tankstation biedt zijn eigen mix van brandstoffen en oplaadpunten aan. Kies een tankstation om te zien welke brandstoffen er beschikbaar zijn.  

Een carwash kost tussen de €7,90 en €13,90. Handig: met de Prepaid Wash Card krijg je tot 25% korting op een wasbeurt.  

Op deze pagina kun je zoeken naar een carwash bij jou in de buurt. Tip: gebruik de filteroptie ‘carwash’ om snel te vinden wat je zoekt.  

Op deze pagina kun je zoeken naar een tankstation bij jou in de buurt. Gebruik de filteroptie om je zoekopdracht te verfijnen.