Skip to content

Ben je in de de groenste stad van Overijssel? Dan kan je en tanken bij TotalEnergies tankstations in Almelo. Kies uit een breed assortiment van traditionele brandstoffen of laad je batterij op bij een van onze (snel-)laders. Natuurlijk kun je ook terecht bij Café Bonjour voor iets lekkers en was je jouw auto in een van onze carwash-locaties.   

 

Brandstoffen TotalEnergies

Producten

Brandstoffen bij TotalEnergies

Je kunt voor allerlei brandstoffen bij onze tankstations terecht. Natuurlijk tank je er Euro95 en diesel, maar ook LPG, Excellium Benzine en Excellium Diesel zijn verkrijgbaar in Almelo en omgeving. Wat je ook rijdt, snel tanken in Almelo lukt altijd. 

Carwash en Wasbox in Almelo en omgeving

Wash TotalEnergies

Kan je hier je auto wassen?

Bij een van onze servicestations in Almelo kan je ook je auto wassen. Een snelle spoelbeurt in een wasbox of uitgebreid wassen in de Roll Over – je mag zelf kiezen. We hebben verschillende soorten carwash. Wil je graag je auto echt lang blinkend schoonhouden? Kies dan voor het Lotus Programma van TotalEnergies.  

Vind een Carwash in omgeving Almelo

Wat kan je nog meer bij de tankstations

We hebben verschillende soorten tankstations in en rondom Almelo: servicestations (bemand) en Express (onbemand). Op de servicestations kun je naast tanken vaak ook een Café Bonjour of TotalEnergies Shop vinden. 

Veelgestelde vragen

De brandstofprijzen veranderen continu. Je vindt de meeste actuele brandstofprijzen daarom altijd bij de ingang van elk tankstation. 

Elk tankstation biedt zijn eigen mix van brandstoffen en oplaadpunten aan. Kies een tankstation om te zien welke brandstoffen er beschikbaar zijn.  

Een carwash kost tussen de €7,90 en €13,90. Handig: met de Prepaid Wash Card krijg je tot 25% korting op een wasbeurt.  

Op deze pagina kun je zoeken naar een carwash bij jou in de buurt. Tip: gebruik de filteroptie ‘carwash’ om snel te vinden wat je zoekt.  

Op deze pagina kun je zoeken naar een tankstation bij jou in de buurt. Gebruik de filteroptie om je zoekopdracht te verfijnen.