Laden op het werk
Een laadpaal op je werk of naast je bedrijf kan ontzettend handig zijn. Maar hoe werkt het installeren precies? En hoe vraag je er één aan? We vertellen je alles over jouw mogelijkheden voor een zakelijke laadpaal.
Laadpaal aanvragen
Direct een laadpaal aanvragen of toch nog advies nodig? Onze EV specialisten helpen je graag.
Wat heb je nodig om te laden op werk?
Laadpaal
Je elektrische voertuig kunnen opladen op werk of thuis? Dan is een laadpaal binnen handbereik wel zo praktisch. Maar welke laadpaal kies je? Of hoe leg je een ‘slim’ laadplein aan?
Laadpas
Of beter gezegd: een mobiliteitspas. Want met onze laadpas kun je veel meer dan alleen laden bij je eigen en publieke laadpalen.
Laadplein
Heb je steeds meer elektrische voertuigen? Dan heb je ook meer laadcapaciteit nodig. Met een laadplein zorg je voor genoeg laadcapaciteit.
Een laadoplossing die past bij jouw bedrijf
Ieder wagenpark is anders. Daarom krijg je bij TotalEnergies altijd een oplossing op maat en kijken we eerst wat je nodig hebt. Of je nou als ZZP’er één laadpaal kiest of een laadplein voor je hele wagenpark Met ruim 100 jaar ervaring aan mobiliteitsoplossingen vinden we er een voor elk bedrijf. We komen graag bij je langs om te kijken wat werkt voor jouw bedrijf. Zo denken we onder andere met je mee over:
- Hoeveel laadpalen heb je nodig?
- Wil je ook zelf energie opwekken en opslaan met bijvoorbeeld zonnepanelen op je dak?
- Waar zetten we de laadpunten neer?
- Rekenen je medewerkers zelf af of met hun zakelijke laadpas?
- Zijn de laadpalen alleen voor medewerkers of mogen anderen ook laden?
Neem via onderstaande button contact met ons op als je een laadpaal wil aanvragen. Je kunt een losse laadpaal kopen voor je bedrijf maar ook meerdere laadpalen plaatsen naast je kantoor.
Voordelen van een zakelijke laadpaal
Wat zijn de stappen na het indienen van mijn aanvraag?
Als je jouw laadpaal zakelijk gebruikt kun je hier ook je laadpas voor gebruiken. Dan worden de kosten voor laden op je werk meteen door je werkgever gecompenseerd.
1. Installatie
Heb je besloten een laadpaal te kopen voor je bedrijf? Dan komen we eerst kijken wat je nodig hebt en wat bij jouw bedrijf past. Is een extra laadpaal naast je kantoor de oplossing of heb je een heel eigen laadplein nodig bijvoorbeeld.
2. Verwerking in de backoffice
De geïnstalleerde laadpalen worden verbonden met onze backoffice. Zo monitoren we storingen of afstand en lossen we die sneller op.
3. Onderhoud en service
We maken samen met jou afspraken over het onderhoud van de laadpalen. Ga je voor een onderhoudscontract? Dan regelt TotalEnergies de service en al het onderhoud voor de laadpunten.
4. Monitoren van data
Nu je klant van ons bent krijg je van ons een persoonlijke login om jouw eigen lader te monitoren in een dashboard.
Veelgestelde vragen
Ontwikkelingen & Innovaties
Unieke laadvoorziening bij zero-emissiebedrijf Deudekom
Een primeur in laadinfrastructuurland: in mei opende TotalEnergies semipublieke laadstations, met snellader, voorzien van een (schaalbare) batterijcharger voor ontlasting van het net en toegepaste smart charging.
Belangrijke datums
-
09/12 2024
Zonne-energie en laadoplossingen: klaar voor de toekomst met TotalEnergies
Volledig klimaatneutraal in 2050: het is één van de belangrijkste doelen waar TotalEnergies nu aan werkt. Dat doen we door alternatieven te zoeken voor aardolieproducten en door te adviseren in de energietransitie. En natuurlijk door nieuwe energiebronnen aan te boren én beschikbaar te maken voor onze klanten. In dit artikel lees je meer over de solar- en laadoplossingen van TotalEnergies.
Inauguratie van TotalEnergies waterstoftankstations in regio Rotterdam en Utrecht
TotalEnergies heeft in Nederland een tweetal nieuwe openbare waterstoftankstations geopend in Capelle aan den IJssel, regio Rotterdam, en in Utrecht. Aanwezig hierbij waren Robert Joore, Managing Director van TotalEnergies Marketing Nederland; Antoine Tournand, Vice President Hydrogen, Florentin de Loppinot, Project Lead Hydrogen, van TotalEnergies Marketing & Services; en Adwin Martens, Chief Strategy Officer van WaterstofNet. Tevens aanwezig bij de ceremonie in Utrecht was Eva Oosters, Wethouder voor Emissieloos Vervoer van deze gemeente.