Skip to content

Onze tankstations in Eindhoven en omgeving hebben een breed scala aan brandstoffen voor je beschikbaar. Opladen is natuurlijk ook een optie. Bij steeds meer van onze servicestations staan ook (snel-)laders voor je elektrische voertuig. Om echt helemaal fris weer de weg op te gaan haal je de auto nog even door de wasstraat bij onze carwash. En heb je nog een lange rit voor de boeg? Haal dan voor jezelf nog wat lekkers bij de bakery van Café Bonjour. 

 

Brandstoffen TotalEnergies

Producten

Brandstoffen bij TotalEnergies

Je kunt voor allerlei brandstoffen bij onze tankstations terecht. Natuurlijk voor benzine en diesel, maar denk ook aan groengas en LNG. Op een aantal tankstations kan je ook je elektrische voertuig opladen of waterstof tanken. Wat je ook rijdt, snel tanken in omgeving Eindhoven lukt altijd.  

Carwash en Wasbox in omgeving Eindhoven

Wat kan je nog meer bij de tankstations

We hebben verschillende soorten tankstations in en rondom Eindhoven: servicestations (bemand) en Express (onbemand). Op de servicestations kun je naast tanken vaak ook een Café Bonjour of TotalEnergies Shop vinden. 

Waarom tanken bij TotalEnergies in omgeving Eindhoven

Al bijna 100 jaar zijn wij toonaangevend op het gebied van slimme mobiliteitsoplossingen. Nu de energietransitie in volle gang is, zetten ook wij ons beste beentje voor. We bieden een breed scala aan schone en traditionele brandstoffen aan. Daarnaast hebben we een groeiend netwerk aan laadpalen voor elektrisch rijden en bouwen we aan een netwerk van waterstoftankstations in Nederland.

Ontdek TotalEnergies in Nederland 

Veelgestelde vragen

De brandstofprijzen veranderen continu. Je vindt de meeste actuele brandstofprijzen daarom altijd bij de ingang van elk tankstation. 

Elk tankstation biedt zijn eigen mix van brandstoffen en oplaadpunten aan. Kies een tankstation om te zien welke brandstoffen er beschikbaar zijn.  

Een carwash kost tussen de €7,90 en €13,90. Handig: met de Prepaid Wash Card krijg je tot 25% korting op een wasbeurt.  

Op deze pagina kun je zoeken naar een carwash bij jou in de buurt. Tip: gebruik de filteroptie ‘carwash’ om snel te vinden wat je zoekt.  

Op deze pagina kun je zoeken naar een tankstation bij jou in de buurt. Gebruik de filteroptie om je zoekopdracht te verfijnen.