Skip to content

TotalEnergies breidt het netwerk van laadpalen en schone tankstations voor groengas, waterstof en LNG constant uit. Ook in jouw regio! Graag kijken we samen met jou naar geschikte locaties voor nieuwe laad- en tankmogelijkheden. Zo maak je als zakelijke klant optimaal gebruik van het openbare TotalEnergies-netwerk.

Specifieke locatie

Klanten met een grote vloot willen we optimaal kunnen bedienen. Daarom werken we graag samen met jou bij de uitbreiding van het TotalEnergies netwerk van laadpalen en schone service stations. Heb je een specifieke locatie in gedachten? Laat het ons weten! Samen onderzoeken we de mogelijkheden. 

Laadpalen reserveren

Naast het realiseren van een nieuw, schoon tankstation zijn er meer geschikte zakelijke oplossingen voor ons openbare netwerk. Zo heeft TotalEnergies voor het ‘FLEX EV’ consortium snelladers ontwikkeld die voor een bepaald tijdslot kunnen worden gereserveerd voor zakelijke gebruikers. Op die manier komen jouw voertuigen - of die van uw medewerkers en klanten - nooit zonder stroom te staan. In onze casestudie over FLEX EV lees je meer over dit project.

Samen optrekken naar zero-emissie

Wil je zakelijk gebruik maken van ons openbare netwerk? Of wilt je samen optrekken bij de realisatie van een nieuw, schoon service station? Neem contact op met onze Network Development Manager voor vrijblijvend advies en de mogelijkheden.

Contact opnemen

Case studies

Alle case studies