Skip to content

Olie is belangrijk voor je motor. Zodat deze goed kan functioneren. Voor het analyseren van de olie kun je gebruik maken van de LubAnac services. Onze ingenieurs beoordelen de conditie van je motor of machine. LubAnac helpt je vervolgens je onderhoud te optimaliseren en de kosten van je wagen- of machinepark te verminderen. Ontdek meer over de verschillende LubAnac services.

Waarom LubAnac?

  • Operationele kosten worden minder
  • Gemakkelijk plannen van en anticiperen op onderhoud op de geschikte momenten
  • Technische levensduur verlengen
  • Verhogen van inzetbaarheid van je materieel
  • Optimaliseren van olie intervallen

Meer weten over LubAnac? Lees de ANAC folder. Of bekijk de Lubricants website van TotalEnergies.

Alle LubAnac services op een rij

ANAC Pro is er speciaal voor fleetmanagers. Managers kunnen met deze service de slijtage van machines en voertuigen effectief meten en in de gaten houden. ANAC draait een rapport voor je uit. Met een unieke kleurcode. Dit maakt het makkelijker om je rapport door te lezen en te begrijpen.

Wil je een specifieke olie analyse? Dan adviseren we ANAC Expert. Deze analyse gebruikt de ANAC Database om antwoorden te vinden op een bron van afwijkingen of specifieke vragen over de olie. ANAC Expert is een analyse met diepgang. 

Voor alle componenten in het transmissiesysteem, met uitzondering van de motor, adviseren wij ANAC Visio. Speciaal voor de analyse van hydraulische oliën (ook in constructie equipment) of transmissie oliën. Met ANAC Visio wordt een microscopische observatie gedaan. Alle slijtagedeeltjes, zowel van metaal als alle andere, worden geïdentificeerd. Je krijgt de foto’s in een rapport te zien.

Voor analyses, speciaal voor industriële gas zuigermotoren, welke als brandstof aardgas of biogas gebruiken, adviseren wij ANAC Gas. Deze analyse wordt geheel in overeenstemming met de voorschriften voor olie specificatie en de slijtage normen van de leverancier uitgevoerd.

Met deze analyse gebruik je alle technische informatie en vaardigheden van onze product ingenieurs. In het hart van ANAC Indus zit een database met alle gegevens en karakteristieken van onze smeermiddelen. Gebruik deze gegevens voor preventief, in plaats van curatief onderhoud voor optimaal gebruik van je machinepark.

Voor koelvloeistoffen bestaat ANAC Coolant. Naast smeermiddelen zijn koelvloeistoffen belangrijk voor de bescherming van je motor. Met dit gegeven is ANAC Coolant ontwikkeld om de efficiëntie van bescherming tegen corrosie en temperatuur te meten en te controleren.