Skip to content

Energie vindt zichzelf opnieuw uit

Patrick Pouyanné, CEO TotalEnergies

  Energie is leven. We hebben het allemaal nodig en het is een bron van vooruitgang. Om bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de planeet met het oog op de klimatologische uitdaging, gaan we vandaag samen op weg naar nieuwe energieën. Energie vindt zichzelf opnieuw uit en deze energiereis is van ons. Ons doel is om een belangrijke speler te zijn in de energietransitie. Daarom verandert Total zijn naam in TotalEnergies.

Patrick Pouyanné, voorzitter en CEO van TotalEnergies

Oplossingen van A tot Z

Total is TotalEnergies geworden en als totaalaanbieder op het gebied van mobiliteit voorzien wij in jouw volledige behoefte op het gebied van energie. Wist je dat wij al bijna 100 jaar ervaring hebben in energie en mobiliteit?

Wat je ook tegenkomt in de energietransitie, we kunnen bij TotalEnergies in Nederland van A tot en met Z en alles er tussenin faciliteren. Het partnership dat wij met je aangaan, ontzorgt jou en biedt zowel organisatorische als financiële voordelen.

Net-zero in 2050

Het huidige energielandschap kent vele uitdagingen. Er is een grote noodzaak om onze CO₂-voetafdruk te verminderen vanwege de klimaatverandering, strengere regelgeving en ingrijpende veranderingen in de wereldwijde energievoorziening. 

TotalEnergies streeft naar een netto-emissie van nul in 2050, samen met de rest van de Nederlandse samenleving. Dit is in lijn met ons doel om energie te leveren die betrouwbaarder, betaalbaarder en schoner is voor zoveel mogelijk mensen. 

Lees meer over onze missie

Onze identiteit

 

  • Het logo
    De T en de E in TotalEnergies laten een symbool zien, de energiereis die we samen afleggen.
  • De naam
    TotalEnergies is een enkele naam, in het meervoud, voor alle energieën en alle talenten binnen de organisatie.
  • De kleuren
    Er zijn 7 kleuren, voor alle 7 energiesoorten. We gaan van de ene kleur naar de andere. De historische kleur van Total is het uitgangspunt voor deze transformatie.

Ook interessant