Skip to content

TotalEnergies Gas Mobility

TotalEnergies Gas Mobility is het competentiecentrum van de groep voor biogas, hernieuwbare gassen en waterstofgassen voor mobiliteit en kleinschalig LNG voor industrieel gebruik. Als wereldwijde business line voor gasmobiliteit binnen de tak Marketing & Services is dit filiaal verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de CNG, H2 en kleinschalige LNG industrieactiviteiten van TotalEnergies die alle M&S entiteiten op wereldschaal ondersteunen.  

Twee decennia CNG-ervaring

De business line Gas Mobility van TotalEnergies werd gelanceerd op 1 januari 2020, toen PitPoint - de toonaangevende Europese leverancier van alternatieve brandstoffen die in 2017 door TotalEnergies werd overgenomen - volledig in de Groep opging. De integratie van PitPoint draagt bij tot de ambitie van TotalEnergies om de energiegrootmacht met verantwoordelijkheidszin te worden en versnelt de activiteiten van de groep op de markten voor aardgas voor voertuigen, of CNG, en waterstof, of H2, in het bijzonder.

De geschiedenis van TotalEnergies Gas Mobility en zijn voorganger PitPoint begint in 2001, toen een kleine aanbieder van infrastructuur voor het tanken van CNG's, genaamd dutCH4, werd opgericht. Het was dutCH4 dat openbare CNG-stations in Nederland introduceerde en een van de allereerste installaties die het bouwde bevond zich op de luchthaven Schiphol, die vandaag de dag nog steeds deel uitmaakt van ons CNG-netwerk.

Bezoekadres

 

Gelderlandhaven 4, 3433 PG Nieuwegein

Tel: +31 (0) 30 41 00 800

Vraag, suggestie of klacht

Als je een vraag hebt of een zorg of klacht wil uiten, kun je contact opnemen via de contactpagina van TotalEnergies Gas Mobility. 

Meer informatie

Meer weten over TotalEnergies Gas Mobility? Neem dan een kijkje op de Gas Mobility website. 

Werken bij