Skip to content

ELF Motorolie 

Motorolie zorgt ervoor dat jouw tweewieler gesmeerd loopt. Het is onmisbaar voor een goed werkende motorfiets. In samenwerking met ELF ontwikkelden we hoogwaardige olieproducten voor speciaal voor motoren en motorfietsen. Je vindt ze op onze tankstations

De juiste olie  

Ook motorvoertuigen worden technisch steeds ingewikkelder. Fabrikanten stellen hoge eisen aan hun producten. De motorolie- en verzorgingsproducten van ELF zijn allemaal goedgekeurd door de grote fabrikanten. Zo weet je zeker dat je een product krijgt dat écht werkt.  

Altijd de juiste olie kiezen 

Wil je binnen een minuut weten welke olie het meest geschikt is voor jouw voertuig? Gebruik dan onze kentekenchecker. Vul je kenteken in en je ziet direct welke oliesoort je nodig hebt. 

Liever persoonlijk advies? De ELF motorolie- en verzorgingsproducten zijn verkrijgbaar bij TotalEnergies servicestations door het hele land. Onze medewerkers helpen je graag aan het juiste product.  

Soorten ELF motorolie 

Hieronder vind je de soorten ELF olie per voertuig. Check altijd van tevoren de specificaties. Daar zie je welke olie hebt beste is voor jouw voertuig. Lees meer over de soorten motorolie

ELF Scooter 2 Street Max  

Een olie speciaal voor scooters met een 2-takt motor. De olie zit in een verpakking van één liter.  

ELF Moto 4 Tech 10W-50 

Deze olie is speciaal voor scooters en andere tweewielers met een 4-takt motor. De olie zit in een verpakking van één liter.  

Olie bijvullen in de auto
Olie bijvullen

Waarom motorolie gebruiken? 

Motorolie houdt je motor in topconditie. Dit zorgt ervoor dat je motor langer mee gaat en jij zorgeloos kan blijven rijden. Onze motorolie doet dat door te zorgen voor:  

  • Minder slijtage: olie zorgt voor minder wrijving en corrosie. Daardoor raakt je motor ook minder snel oververhit 

  • Goede compressie en een optimaal gebruik van de motor 

  • Een schone motor  

Over ELF olie 

ELF is al meer dan 40 jaar een begrip in de autowereld. De smeermiddelen van het merk staan bekend om hun hoge kwaliteit, wat ELF te danken heeft aan jaren onderzoek en innovatie. Sinds 2000 is ELF onderdeel van TotalEnergies. 

Veelgestelde vragen

ELF motorolie is verkrijgbaar bij onze TotalEnergies servicestations. Bekijk de motorolie-verkooppunten.

Met onze kentekenchecker weet je binnen een paar minuten welke motorolie het beste past bij jouw voertuig. Ook vind je er informatie over de inhoud van het oliereservoir en de producteigenschappen. 

Meer lezen over motorolie