Skip to content

24/09/2021 Nieuws

TotalEnergies in Nederland en PitPoint.LNG vieren de officiële opening van LNG-station Deventer

Samen met alle aandeelhouders, genodigden vanuit de gemeente Deventer en wethouder Thomas Walder is op 24 september 2021 het LNG-station van TotalEnergies in Nederland te Deventer feestelijk geopend. Het LNG-station is deel van een multi-energiestation op het A1 Bedrijvenpark langs de A1 bij Deventer. Het is ontwikkeld door joint venture partner PitPoint.LNG en TotalEnergies Gas Mobility, in opdracht van TotalEnergies in Nederland. Naast de reguliere brandstoffen wordt LNG als duurzaam alternatief aangeboden. 

Nieuwste innovaties

TotalEnergies neemt hiermee een volgende stap om te groeien in koolstofarmere oplossingen binnen de transportsector. De nieuwe locatie beschikt over enkele van de nieuwste innovaties op het gebied van LNG voor wegtransport: speciaal voor Volvo-trucks wordt extra koud LNG aangeboden en er is een digitaal displayscherm met instructies voor het tanken van LNG in 11 talen, om chauffeurs uit veel verschillende landen te helpen. Verder ligt het station naast de beveiligde A1 Truck Parking Deventer, dat plaats biedt aan 100 voertuigen.

Voor meer informatie over PitPoint.LNG en de nieuwe LNG-installatie in Deventer kan contact worden opgenomen met Maurice Cariot. Voor vragen over de TotalEnergies multi-energie hubs, kun je contact opnemen met de afdeling Retail ([email protected]) van TotalEnergies in Nederland.
 

Maurice Cariot
Verkoopmanager LNG
PitPointLNG 
[email protected]

Nathalie Baras
Director Retail
TotalEnergies Marketing Nederland N.V.