Skip to content

De jarenlange samenwerking tussen TotalEnergies en Peugeot, Citroën en DS Automobiles is verlengd tot eind 2025. Er komt door de nieuwe Stellantis-organisatie bovendien een mooi merk bij voor TotalEngergies, namelijk Opel.
Dit partnership biedt voor de dealers een prachtig aanbod gebaseerd op vijf pijlers waarbij TotalEnergies de dealers rechtstreeks levert en factureert:

1.    De levering van first fill-smeermiddelen door TotalEnergies aan de fabrieken van Peugeot, Citroën, DS Automobiles en Opel.
2.    TotalEnergies wordt aanbevolen als de exclusieve wereldwijde leverancier van smeermiddelen in de aftermarket voor de vier merken.
3.    Opel en TotalEnergies versterken de samenwerking op het gebied van duurzaamheid en innovatie. 
4.    TotalEnergies ondersteunt de verschillende elektrische- en hybride autosportprogramma’s die door de merken worden gelanceerd. 
5.    Gezamenlijk ontwikkelen TotalEnergies en Opel een reeks technische- en commerciële initiatieven om de mobiliteit van klanten te vergemakkelijken.

Dit vernieuwde partnership benadrukt meer dan ooit de waarden die door TotalEnergies en Stellantis worden gedeeld: teamgeest, prestaties en klantgerichte ontwikkeling van strategieën. De samenwerking is volledig in lijn met de transformatie van TotalEnergies naar een Mobility Service Provider.

Wil je als Opel dealer meer weten over de mogelijkheden bij TotalEnergies? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!

bekijk ook