Skip to content

24/06/20 - Ontwerper van bitumenoplossingen voor duurzame wegen

Total bitumen voor duurzame wegen

Het aanbod van Total Bitumen is onderverdeeld in 6 pijlers om een duurzame weg te bieden.

  1. Dankzij de 10 raffinaderijen (waaronder één die gespecialiseerd is in de productie van bitumen) en de 5 bitumenfabrieken, is Total een geïntegreerde speler in de bitumenketen van productie tot marketing. De controle over de productie is essentieel om onze klanten een reeks erkende en efficiënte producten te bieden.
  2. Omdat de veiligheid van onze operators en klanten onze prioriteit is, is veiligheid de eerste waarde van de Total Group.
  3. Gezien de lange levensduur van bitumenoplossingen staat deze altijd centraal in de strategie van Total. Op dit moment ontwikkelt Total ook een aanbod om haar klanten te helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen om aan hun huidige en toekomstige verplichtingen op dit gebied te voldoen. Dit aanbod omvat producten die de levensduur van trottoirs kunnen verbeteren, maar ook oplossingen die zijn ontworpen om natuurlijke hulpbronnen te behouden.
  4. Geconfronteerd met de gevarieerde en veelvoudige eisen van onze weg- en industriële klanten, evenals bestekschrijvers en aannemers, zijn de teams van Total voortdurend op zoek naar aangepaste en op maat gemaakte bitumenoplossingen. Onze experts zijn er om je te ondersteunen door je de meest geschikte technische oplossingen aan te bevelen ter voorbereiding op jouw projecten of aanbestedingen.
  5. Om jouw leven gemakkelijker te maken, kun je met het Bitumen Online digitale platform jouw bitumen snel en tegen de beste prijs bestellen. Veilig en gemakkelijk te raadplegen vanaf je telefoon, tablet of computer, BitumenOnline.com vereenvoudigt de aankoop tegen een vaste prijs, bestelling, realtime tracking van leveringen met geolocatie en vele andere acties met betrekking tot jouw gebruik van bitumen.
  6. Dankzij aanhoudende R&D-inspanningen is Total ook 's werelds toonaangevende octrooiaanvrager op het gebied van bitumen.

Meer over bitumen