Skip to content

Prijswinnend koelsmeermiddel zonder olie 

Het TotalEnergies product Folia heeft eind 2022 de Magna Powertrain Innovation Supplier Challenge gewonnen in de categorie Cost down. Dit olievrije koelsmeermiddel voor metaalbewerking is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen en daarom milieuvriendelijk én duurzamer dan smeermiddelen met olie. 

 De Innovation Supplier Challenge is een wedstrijd georganiseerd door Magna Powertrain. Deze groep binnen Magna, een van de grootste toeleveranciers in de auto-industrie, focust zich volledig op het ontwerpen, ontwikkelen, testen en produceren van aandrijflijnen. Tijdens de Innovation Supplier Challenge kunnen toeleveranciers innovatieve ideeën presenteren die de branche vooruit kunnen helpen. 

Langere levensduur met Folia 

Folia won in de categorie Cost down, waarin het draait om het reduceren van de Total Cost of Ownership voor alle Powertrain-productgroepen. Folia is ontworpen om de levensduur van materialen en gereedschappen te verlengen, wat resulteert in minder afval en minder kosten. Bovendien is het smeermiddel reukloos en beter voor de gezondheid dan reguliere smeermiddelen, omdat er aanzienlijk minder schadelijke dampen vrijkomen.  

Wil je meer weten over Folia? Vraag jouw accountmanager om meer informatie.  

 

Meer nieuws