Skip to content

Nieuwe versie Interactive Fluid App: meer gebruiksgemak en mogelijkheden 

Het monitoren van koelsmeermiddelen is veel makkelijker geworden

De Interactive Fluid App is een slimme app die je helpt bij het beoordelen van kwaliteit van koelsmeermiddel in jouw machines. Onlangs introduceerde TotalEnergies een nieuwe, verbeterde versie van de app. De Interactive Fluid App is nóg gebruiksvriendelijker geworden. 

 

 

De Interactive Fluid App helpt je om belangrijke parameters zoals mengverhouding en pH-waarde te meten en op te slaan op machineniveau. TotalEnergies heeft de app op diverse punten verbeterd. In versie 01 van de app kon je alleen meetresultaten invoeren via de telefoon. Met de nieuwe versie van de app kun je via jouw mobiele telefoon nu meerdere machines bekijken en beheren. Daarnaast is het nu ook mogelijk om extra zaken te registeren zoals waterhardheid en geleidbaarheid. Verder kreeg de interface een update waardoor grafieken en overzichten veel sneller, mooier en overzichtelijker zijn. Tot slot is het aantal selectiemogelijkheden uitgebreid.

Meer weten? 

Wil je kwaliteitschecks naar een hoger niveau brengen en op die manier voor minder incidenten in het productieproces zorgen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de vernieuwde Interactive Fluid App.

Meer nieuws