Skip to content

Kwaliteitscheck snel en gemakkelijk met Interactive Fluid App

Voor het monitoren van je metaalbewerkingsvloeistof

Hoe is het gesteld met de kwaliteit van de metaalbewerkingsvloeistof in de machine? Total komt met een nieuwe app voor het monitoren van de kwaliteit met behulp van de mobiele telefoon. Deze Interactive Fluid App maakt de check snel en gemakkelijk.

Belangrijke parameters, zoals percentage en pH-waarde, kunnen na de meting worden opgeslagen op machineniveau. Door QR-codes te scannen komen de juiste waarden bij de juiste machine te staan. De app begeleidt de gebruiker door dit proces.

Data delen en toegang tot informatie

Het is ook mogelijk om de gemeten data via de app door te sturen naar Total. Bijvoorbeeld als afwijkende waarden zijn vastgesteld. Zijn het kleine issues dan volgen automatisch aanbevelingen voor oplossingen. Bij een groter probleem komt het Total sales team in actie.

Automatiseren van check

Het doorgeven van data is ook volledig te automatiseren met behulp van de Fluidminer, die maximaal acht vloeistofmachines kan checken en dan meerdere keren per dag. Met deze optie heb je 24/7 live inzage in de toestand van jouw metaalbewerkingsvloeistof.

Goede kwaliteit = minder incidenten

De nieuwe Interactive Fluid App is een service waarmee de kwaliteitscheck op geregelde basis is uit te voeren. Een goede kwaliteit zorgt voor minder incidenten in het productieproces. Bovendien gaat de controle sneller waardoor medewerkers er minder tijd aan kwijt zijn. Bovendien krijgen zij toegang tot informatie om accuraat te kunnen handelen bij problemen.

Wil je de Interactive Fluid App gebruiken? Vraag deze dan aan via je accountmanager

Meer nieuws