Skip to content

Haal je smeerkennis bij de bron

Volg een smeertechnische training bij TotalEnergies 
 

TotalEnergies is toonaangevend op het gebied van smeermiddelen. Naast ontzettend goede producten, beschikken we ook over de beste experts op smeergebied. Zonder uitzondering gaat het om mensen die hun smeer-expertise graag delen. Daarom organiseren we regelmatig trainingen. 

Je kunt bij TotalEnergies terecht voor producttechnische trainingen en trainingen voor smeertechnisch onderhoud. Waar nodig, spitsen we deze trainingen toe op specifieke segmenten. Zo verzorgen we binnenkort een training voor de voedselindustrie op productniveau en op smeertechnisch onderhoudsniveau.

Wanneer is training nodig? 

Hoe weet je of jouw organisatie toe is aan een producttraining? Om antwoord te geven op die vraag, hanteren wij een simpele vuistregel. Bestaat het smeerschema voor jouw fabriek uit producten die er vijf jaar geleden ook al op stonden? Dan is het zeker aan te raden om een producttechnische training bij ons aan te vragen. De afgelopen jaren is er namelijk ontzettend veel gebeurd, vernieuwd en verduurzaamd binnen ons productassortiment. Na zo’n training ga je naar huis met een kraakhelder beeld van de mogelijkheden van TotalEnergies’ smeermiddelen voor jouw situatie. 

Meer informatie

Wil jij samen met jouw collega’s een smeertechnische training volgen bij TotalEnergies? Informeer naar de mogelijkheden bij jouw vertegenwoordiger

Meer nieuws