Skip to content

Nieuwe TotalEnergies Agri Range kleinverpakkingen

Nieuwe TOTAL AGRI kleinverpakkingen

Slimmer ontwerp, duidelijk afleesbaar

TOTAL AGRI kleinverpakkingen nieuws

Total introduceert een nieuwe verpakkingslijn voor het hele assortiment van smeermiddelen. Ook de kleinverpakkingen van TOTAL AGRI zijn drastisch vernieuwd. 

De nieuwe kleinverpakkingen van TOTAL AGRI hebben een moderner en slimmer ontwerp en zijn daardoor niet alleen duidelijker afleesbaar, maar ook eenvoudiger te gebruiken dankzij een ergonomisch verbeterd handvat en geoptimaliseerde sluitingen. Het assortiment kleinverpakkingen is onderverdeeld in drie niveaus: platinum gold top, silver mid en bronze basic.

Op de nieuwe kleinverpakkingen is direct te zien wat je in handen hebt dankzij een slim ontworpen en vooral groter label. Het type smeermiddel, informatie over de toepasbaarheid van het product, technische gegevens, productvoordelen en de productcode zijn direct in te zien. Kortom: de nieuwe TOTAL AGRI kleinverpakkingen bieden een efficiënt en compleet informatie-overzicht voor de klant. 

Bekijk hier het compleet nieuwe assortiment van TOTAL AGRI kleinverpakkingen.

De nieuwe kleinverpakkingen zijn te bestellen via total-smeermiddelen.nl tijdens kantooruren via de Total binnendienst via 070 31 80 410. 

Bestel hier het product