Skip to content
TOTAL TRACTAGRI T4R FE 5W-30
TOTAL TRACTAGRI T4R FE 5W-30

Brandstof besparen met TOTALENERGIES TRACTAGRI T4R FE 5W-30 

Nieuwe generatie olie voor motoren met uitlaatgasnabehandeling 

Motoren in tractoren en andere agrarische machines worden steeds schoner en zuiniger. Uitlaatgasnabehandelingssystemen zijn ook in deze sector nu gemeengoed. Voor optimale smering van de krachtbron met weinig wrijving en minimale vervuiling van roetfilters is er nu TotalEnergies TRACTAGRI T4R FE 5W-30.  

Dit is zogenaamde ‘low SAPS’-olie met een laag aandeel metaalhoudende additieven, fosfor en zwavel, waarmee dit product voldoet aan de vereisten voor de meest moderne diesels.  

Specifiek voor agrarische dieselmotoren 

TotalEnergies TRACTAGRI T4R FE 5W-30 is speciaal ontwikkeld voor agrarische dieselmotoren die met hun emissies beantwoorden aan de Europese norm Stage IV en de Amerikaanse norm EPA Tier 4 final. Dit product is goedgekeurd voor nagenoeg alle merken motoren. Door de ‘low SAPS’-technologie biedt de olie met name voordeel voor uitlaatgasnabehandelingssystemen. Roetfilters in deze systemen zullen minder snel vervuilen. 

TOTAL TRACTAGRI T4R FE 5W-30 motorolie
TOTAL TRACTAGRI T4R FE 5W-30 motorolie

Brandstofbesparing tot 4% 

Een uitstekende thermische stabiliteit zorgt voor een goede smering van hete delen in de motor vooral bij zwaar en langdurig werk in de zomer. De olie draagt ook bij aan brandstofbesparing door de interne weerstand in de motor te verminderen. Tot 4% minder dieselverbruik is mogelijk in vergelijking met een SAE 40 motorolie. 

In welke hoeveelheden verkrijgbaar? 

TotalEnergies TRACTAGRI T4R FE 5W-30 is verkrijgbaar in vaten van 20 liter, 60 liter of 208 liter. De internationale specificaties: ACEA E9, E7, E6, E4 en API CJ-4/CI-4 plus/CI-4.

Meer informatie over dit product? Neem dan contact met ons op.

Meer nieuws