Skip to content

Vloeistoffen

Bekijk hieronder ons aanbod koelvloeistoffen, remvloeistoffen en antivries. 

Koelvloeistoffen

Koelvloeistof beschermt de motor tegen oververhitting en voorkomt bevriezing. Coolelf op basis van mono-ethyleenglycol garandeert een langdurige werking met het oog op een maximale bescherming tegen alle vormen van corrosie en erosie. Binnen de Coolelf range bieden wij diverse soorten koelvloeistoffen aan voor verschillende toepassingen.

Remvloeistoffen

De remvloeistof van TotalEnergies voor rem- en koppelingssystemen is synthetisch en beschermt o.a. tegen corrosie. De vloeistof kan worden gemengd met andere synthetische vloeistoffen van vergelijkbare kwaliteit. TotalEnergies heeft 2 soort remvloeistoffen in haar assortiment, namelijk HBF 4 (wanneer DOT 4 niveau is vereist) en HBF 5.1 (wanneer DOT 5.1 niveau is vereist).

Antivries

Glaceelf is een antivries op basis van mono-ethyleenglycol met een zeer lange levensduur. De antivries van TotalEnergies biedt een levenslange bescherming tegen corrosie. Gemengd met de juiste hoeveelheid gedemineraliseerd water (van 35% tot 65%) wordt het een koelvloeistof aanbevolen voor diverse toepassingen. 

Bekijk ook