Skip to content

Asfaltdag 2022: een prettig weerzien in Amersfoort

Mét lekker warme voeten 

De Asfaltdag op 6 december 2022 in Amersfoort was er eentje voor in de boeken. Na twee online edities vanwege COVID-19 konden we elkaar eindelijk weer in het echt ontmoeten. En dankzij een programma vol inspirerende sprekers en exposities waren aanwezigen helemaal bijgepraat over de meest actuele ontwikkelingen in onze branche. 

De Asfaltdag 2022 stond bol van de kennis. Stefan de Munck, voorzitter van de Vakgroep Bitumineuze Werken van Bouwend Nederland (VBW), trapte de dag af en deelde de visie van VBW op het gebied van verduurzaming van de asfaltsector. Wat volgde, was een interactieve paneldiscussie waar onder andere Rijkswaterstaat en Provincie Overijssel aan deelnamen. In de middag konden aanwezigen zich verdiepen in tal van onderwerpen: van de digitalisering van de asfaltsector tot bio-based bindmiddelen en veiligheid in het wegvak.  

Styrelf ECO²-stand 

Aanwezigen konden ook een expositie van tientallen bedrijven uit de branche bezoeken. TotalEnergies was uiteraard ook aanwezig met onze Styrelf ECO²-stand. Styrelf ECO² is een polymeer gemodificeerd bitumen dat een verwerkingstemperatuur heeft van 140 graden. Daarmee bespaar je fors op energie en realiseer je een lagere milieubelasting. Het was prettig om onze relaties weer te kunnen ontmoeten. Daarom verrasten we iedere standbezoeker met unieke TotalEnergies bitumen sokken!  

Kon je niet op de Asfaltdag aanwezig zijn, maar wil je toch graag TotalEnergies bitumen sokken? Vul dan onderstaand formulier in of neemt contact op met Wouter de Jong via [email protected] of +31(0)621558427. 

Meer nieuws