Skip to content

Text focus with push - Grondverzet - Schadevrijeplan

De probleemloze inzet van een machinepark is essentieel. Materieel moet namelijk optimaal functioneren, zodat alle werkzaamheden goed kunnen worden uitgevoerd. Dat vraagt ook om een passende verzekering. Samen met Stopel Verzekeringen hebben wij het mogelijk gemaakt om het TotalEnergies Schadevrijplan Excellent Plus te ontwikkelen. Hiermee waarborg je de continuïteit van werkzaamheden.

Het Schadevrijeplan Excellent Plus (SEP) is een compleet verzekeringspakket van materiaal als tractoren, grondverzetmachines, oogstmachines, tuin- en parkmachines etc. SEP biedt een concurrerende premie en een zeer uitgebreide dekking. Neem voor premie’s en advies over het TotalEnergies Schadevrijplan Excellent Plus contact op met Stopel Verzekeringen.
 
De basisverzekering (inclusief WA/All risk) biedt het volgende: 

  • Eigen gebrek tot het 8e jaar van de machine: breuk, metaalmoeheid, giet-, materieel- en constructiefouten (uniek in Nederland).
  • 5 jaar nieuwwaarde / aankoopwaarde dekking bij totaalverlies. 

Bandendekking:

  • Dekking voor schade aan ondergrondse eigendommen (kabelschade) bij grondverzetmachines. 
  • Al het van buitenkomende onheil: ruitbreuk, brand, diefstal en kwaadwillige beschadiging. 
  • Het dekkingsgebied is Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. Er is dekking tot 250 km over de grenzen van deze landen. Wanneer nodig kan het dekkingsgebied uitgebreid worden. 

Meer voor grondverzet & heavy duty

Bekijk ook