Skip to content

Wat bieden wij?

Binnen de industriële sector kun je voor verschillende producten bij ons terecht. Bijvoorbeeld smeermiddelen, tankpassen en brandstoffen. Maar ook op het gebied van energie zoals gas en elektriciteit, opgewekt door de zon of de wind voor professioneel gebruik. TotalEnergies speelt een belangrijke rol in de energie-transitie van fossiele naar andere energievormen. En maakt ook andere producten voor de procesindustrie zoals bitumen en special fluids.  

Voor de diverse segmenten hebben we ook speciaal ontwikkelde diensten zoals ANAC Indus smeerolieanalyse en Telemetrie. Maar ook op maat gemaakte metaalbewerkings-en staalindustrievloeisoffen en producten voor de voedingsmiddelenindustrie worden door ons op de markt gebracht. 

De TotalEnergies Groep heeft op LinkedIn een aantal platforms ontwikkeld met daarop berichten van een aantal producten, services, nieuws en ontwikkelingen voor verschillende sectoren die internationaal gebundeld zijn (Engelstalig). Het platform voor de industrie, TotalEnergies Industry Solutions, vind je onder deze link

In welke industriële toepassing kunnen wij van dienst zijn?