Skip to content
De afbeelding toont een close-up van handen die schoon water opvangen.

Goed advies vraagt om puur water

Team Industrie zorgt voor kraakheldere testresultaten met eigen waterbehandelingssysteem

 

Team Industrie beschikt sinds september over een eigen waterbehandelingssysteem voor de productie van osmosewater. Dit pure, kraakheldere water zonder kalk, mineralen of andere stoffen gebruiken onze experts voor tests bij bedrijven die koelsmeermiddel Folia A overwegen.

Folia A is ons revolutionaire, multi-metal koelsmeermiddel zonder olie en gevaarsymbolen. Met Folia A verspaan je probleemloos de zwaarste soorten aluminium. Het volledig olievrije product leent zich ook voor andere staalsoorten. Folia A is Grade 2 gecertificeerd volgens de ASML-standaarden.

Onze adviseurs begeleiden bedrijven heel zorgvuldig bij de overstap op Folia A of vergelijkbare producten uit de Folia-range. Een van de stappen in dat proces is een uitgebreide test waarbij we onderzoeken of Folia voor de potentiële gebruiker de juiste resultaten behaalt. Daarbij houden we nauwgezet rekening met de werkzaamheden van de klant en de materialen die verspaand moeten worden.

Zuiver water

Om Folia goed te kunnen testen, werken onze specialisten in metaalbewerking het liefst met gedemineraliseerd water (osmosewater). Dat is zuiver water waarin geen kalk, mineralen of andere stoffen meer aanwezig zijn. Team Industrie beschikt inmiddels over een eigen demineralisatiesysteem. Dat systeem zuivert water met behulp van ionenwisseling. Daarmee hebben onze specialisten volledige controle over de kwaliteit van het testproces en kunnen ze een accuraat, gefundeerd advies geven.

Kies je in de toekomst ook voor het olievrije Folia? Dan raden we je aan om met osmosewater te werken. Zo bereik je het beste resultaat met Folia. Uiteraard kunnen de experts van Team Industrie je adviseren bij de aanschaf van het juiste waterbehandelingssysteem.

Ook schoon en veilig werken?

Wil je weten wat Folia A voor jouw dagelijkse productieprocessen kan betekenen? En wil jij ook schoon en veilig gaan werken? Neem dan contact op met onze specialisten in metaalbewerking Gido Leffring (06-21308565) en Dikran Jessaijan (06-46226559). Zij helpen je graag verder.

 

bekijk ook