Skip to content

Nevastane: veilige smeermiddelen voor de voedingsindustrie 

Veiligheid voorop. Dat geldt voor elke industrie, en voor plekken waar voeding en dranken worden geproduceerd misschien nog wel meer. Om die veiligheid te garanderen, ontwikkelden we Nevastane. Een smeermiddelenlijn die zorgt voor de beste en meest efficiënte werking van machines, zonder daarbij de gezondheid van mens of dier te beïnvloeden. Wat maakt deze producten nog meer interessant? Drie voordelen op een rij. 

1. Van vetten tot oliën en specialiteiten: alles in één shop 

Van waterafstotende vetten voor machines in vochtige omstandigheden, smeermiddelen voor speciale toepassingen tot en met oliën voor vacuümpompen of koelinstallaties: in deze productlijn zit alles om productie en verwerking van voedingsmiddelen gesmeerd te laten verlopen. Het juiste smeermiddel voor elk onderdeel van de productielijn is hiermee binnen handbereik, en wereldwijd beschikbaar. 

2. De hoogste standaarden op het gebied van veiligheid en hygiëne 

Nevastane voldoet aan de standaarden NSF H1, A1, K1 en is HALAL en KOSHER. Deze smeermiddelen passen bovendien binnen de HACCP-regels voor voedselveiligheid. Logisch, denk je misschien. Maar er is meer. De ontwikkeling, productie en distributie van de Nevastane smeermiddelen hebben wij volledig in eigen beheer. Wij kunnen het product altijd herleiden en weten precies hoe onze producten zijn samengesteld. Het is niet voor niets dat de Nevastane smeermiddelen als één van de weinige gecertificeerd zijn volgens de norm ISO 21469.

3. Verkrijgbaar in verschillende verpakkingen, van spuitbus tot vat 

De smeermiddelen van TotalEnergies werken efficiënt: ze zijn zo samengesteld dat verversen minder vaak nodig is. Dat zorgt voor een besparing op tijd, inzet en kosten. Zo is Nevasane ontwikkeld met oog op duurzaamheid. De Nevastane-producten zijn beschikbaar in verschillende verpakkingen. Kortom: hoeveel je ook nodig hebt, bij TotalEnergies vind je altijd wat je zoekt. Van spuitbus tot vat. 

Wil je advies over het best passende Nevastane smeermiddel voor jouw productielijn? Neem dan contact met ons op.

 

Meer nieuws