Skip to content

TotalEnergies introduceert Carter SHX

Nieuwe Carter-variant zorgt voor meer flexibiliteit 

Heb je behoefte aan een PAO-gebaseerde tandwielkastolie, maar hoeft jouw smeermiddel niet te voldoen aan de FLENDER-goedkeuring? Dan kun je bij TotalEnergies voortaan terecht voor Carter SHX. Dit smeermiddel vormt een mooie aanvulling op ons premium, multipurpose smeermiddel Carter SH. Het zorgt bovendien voor nét iets meer flexibiliteit in deze tijden van logistieke onrust.

Wanneer een tandwieloverbrenging een PAO-gebaseerde tandwielkastolie nodig heeft, dan hadden we tot nu toe enkel de Carter SH beschikbaar. Dit premium product is multipurpose inzetbaar. Carter SH is bovendien voorzien van de FLENDER-goedkeuring. Deze goedkeuring heeft niet alleen betrekking op de toepassing, maar ook op de samenstelling van het product. 

De afgelopen tijd hebben we echter te kampen gehad met een beschikbaarheidscrisis. Tijdens die periode bleek dat het, afhankelijk van de toepassing, ook wenselijk kan zijn om onze klanten een topproduct zónder FLENDER-goedkeuring te kunnen bieden. Dat maakt ons immers een stuk flexibeler. 

Om die reden hebben we Carter SHX geïntroduceerd. Ook Carter SHX is ontwikkeld voor gebruik in gesloten industriële tandwielkasten. Het product beschermt lagers tegen slijtageschade en tandwielen tegen micropitting, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. We leveren dit product in de ISO VG 150, 220 en 320. De Carter SHX is volledig mengbaar met de Carter SH. 

Uiteraard doen we ons uiterste best om de leveringsproblemen op te lossen. Met Carter SH hebben we echter een praktische tussenoplossing geïntroduceerd die veel professionals aan zal spreken. 

Meer weten? Vraag jouw Sales Engineer naar de mogelijkheden.
 

Meer nieuws