Skip to content

Agri vermogenstest

Perfect hulpmiddel voor service op maat aan je klanten

Meten is weten! TotalEnergies faciliteert daarom vermogenstests voor tractoren en agrarische machines. Met een testrapport kunt je de noodzaak van service en onderhoud met cijfers onderbouwen en maatwerk bieden. 

 

De Agri vermogensrem biedt dealers van agrarisch materieel de mogelijkheid om een vermogenstest aan te bieden aan klanten. De vermogensrem kan diverse machines langdurig testen en is erg nauwkeurig. Dat levert tal van voordelen:

  • Ideaal als hulpmiddel om tractoren te laten inlopen;
  • Mogelijkheid om diagnoses te stellen in de werkplaats;
  • Nauwkeurige metingen;
  • Testrapporten met vermogens- en koppelgrafieken;
  • Uitstekend voor duurtesten;
  • Een mooie aanvulling op een huisshow.

In overleg met je accountmanager kun je de mobiele watergekoelde vermogensrem een dagdeel inzetten. De vermogensrem wordt bediend door een monteur van Vlastuin Mechanisatie waar deze vermogensrem staat geparkeerd. De vermogensrem heeft geen spanning nodig om te kunnen functioneren. Alleen water voor de koeling is nodig. De tester kan een hoog koppel aan (4.470 Nm, afhankelijk van het type) en kan diverse machines langdurig te testen. Tot drie uur lang is tot 500 pk te meten. Een nauwkeurigheid van 98% wordt gegarandeerd. Alle vermogenstesters zijn voorzien van CE-markering, een breekboutbeveiliging in de aandrijflijn en een beveiliging tegen oververhitting.

Neem contact op met je accountmanager voor meer informatie en de voorwaarden voor inzet van de Agri vermogenstest.
 

Meer nieuws