Skip to content

Samenwerking Van Keulen Transport: duurzaam en onderhoudsarm

Minder onderhoud, reparaties en brandstofverbruik door succesvol partnerschap 

Dat TotalEnergies veel meer is dan alleen een leverancier van smeermiddelen en brandstoffen, bewijst onze samenwerking met Van Keulen wel. Samen met dit Zeeuwse transportbedrijf zorgen we voor de beste middelenmix. Daarnaast slaan we de handen ineen voor een duurzame toekomst. Erik Breure, directeur Van Keulen Transport: “Ook als wij kijken naar de toekomst en de energietransitie, zien wij in TotalEnergies een partner die ons daarin bij kan staan.” 

Het dienstenpakket van Van Keulen Transport is breed. Naast op- en overslag in de haven van Vlissingen verzorgt het Zeeuwse familiebedrijf ook het vervoer van gevaarlijke middelen, bulkvervoer en bijzonder transport. Het beheer, de reparatie en de renovatie van de 65 trucks en honderd trailers doet het bedrijf zelf. Dat is best een unicum in deze sector. Het maakt Van Keulen bijzonder flexibel. Erik Breure: “Als er ‘s avonds om zeven uur een waterpomp sneuvelt, kunnen we die repareren en bij wijze van spreken nog diezelfde avond de weg op.” 

TotalEnergies in de motor

De auto’s worden nieuw bij Van Keulen afgeleverd met producten van TotalEnergies in de motor. Ook bij het onderhoud kiest Van Keulen voor ‘TotalEnergies in de motor’. “We willen de auto’s zo min mogelijk binnen hebben staan, dus we kiezen voor het langste onderhoudsinterval. Daar hoort dan wel een kwalitatief goed product bij.”

Man working on truck with TotalEnergies lubricant barrel to his left.

 

Duurzaamheid in de transportsector

TotalEnergies richt zich samen met Van Keulen op een duurzame toekomst. “We blijven innoveren in onze smeermiddelen, om zo nog meer brandstof te besparen en de levensduur van het materieel te vergroten. Want ook dat is duurzaamheid”, licht Noortje Groenendaal, sales manager Automotive Lubricants bij TotalEnergies toe. “Als multi-energieleverancier zijn wij een gesprekspartner voor partijen die de omslag willen maken naar andere aandrijvingen, zoals waterstof. Daarvoor hebben we, samen met onze partners, alles in huis.” 

Meer weten over de samenwerking tussen Van Keulen Transport en TotalEnergies? Of ben je benieuwd hoe TotalEnergies jouw bedrijf kan begeleiden naar een duurzame toekomst? In dit item van het programma Transportwereld hoor je hier meer over.   

Bekijk ook