Skip to content

SunPower zonnepanelen

Wij geloven in de kracht van zonne-energie. En daarom helpen we je om duurzaam te ondernemen met zonnepanelen van onze partner SunPower. Daarmee wek je je eigen energie op. Dat is goed voor het milieu én financieel aantrekkelijk, want je verdient de kosten van deze efficiënte zonnepanelen snel terug. Vraag direct een offerte aan of ontdek meer over SunPower zonnepanelen.

De voordelen van SunPower

SunPower-zonnepanelen voor commercieel gebruik produceren de eerste 25 jaar 70% meer energie dan conventionele panelen.

SunPower bezit het wereldrecord voor het silicium zonnepaneel met het hoogste rendement. Hierdoor heb je minder zonnepanelen nodig.

SunPower is het enige zonne-energiebedrijf dat het predicaat Cradle to Cradle Certified TM Silver voor duurzame productie heeft ontvangen.

SunPower-zonnepanelen verliezen gedurende de eerste 25 jaar gemiddeld slechts 0,25% rendement per jaar.

Je krijgt 25 jaar volledige garantie op je zonnepanelen, zodat je verzekerd bent van stabiele prestaties. Een geruststellend idee.

SunPower: de meest krachtige panelen ter wereld

Onze partner SunPower ontwikkelde de meest efficiënte zonnepanelen ter wereld. Deze zonnepanelen voorzien al honderdduizenden consumenten en bedrijven wereldwijd van duurzame energie. SunPower-zonnepanelen voor commercieel gebruik produceren gedurende de eerste 25 jaar 70% meer energie dan conventionele zonnepanelen met hetzelfde dakoppervlak. Dat betekent dat je met een kleinere investering meer rendement behaalt en dus meer bespaart.

SunPower voordelen voor je bedrijf: subsidies en fiscale voordelen

De aanschaf van zonnepanelen levert je als ondernemer dubbel voordeel op. Je bespaart op energiekosten en profiteert daarnaast van een aantal fiscale aftrekmogelijkheden. Bekijk hier de voordelen.

Je kunt met de Energie-investeringsaftrek een groot deel van je investering in zonnepanelen aftrekken van je bedrijfswinst. Het financiële voordeel is afhankelijk van het belastingpercentage dat je bedrijf betaalt.

Als je investeert in bedrijfsmiddelen, dan kun je in aanmerking komen voor de Kleinschaligheids-investeringsaftrek. Zonnepanelen vallen hier ook onder.

Je mag de btw op je zonnepanelen aftrekken van je aangifte omzetbelasting.