Skip to content

TotalEnergies op Europort-beurs

Noteer het vast in je agenda!

Europort 2021, waar TotalEnergies aanwezig zal zijn, is van 2 tot en met 5 november in Ahoy Rotterdam. De vakbeurs voor de maritieme wereld staat dit keer in het teken van digitalisering, energietransitie, finance en aantrekken van nieuw en jong talent.

 

Over Europort 2021

Europort is de beurs en ontmoetingsplek waar de internationale maritieme industrie samenkomt om te verbinden, samen te werken en te innoveren. Nu, tachtig jaar na de eerste beurs, is de behoefte om elkaar face-to-face te ontmoeten misschien wel sterker dan ooit. Wij zijn ervan overtuigd dat in dit digitale tijdperk persoonlijke ontmoetingen onmisbaar zijn voor onze branche. 

Europort biedt een breed programma in nauwe samenwerking met nationale en internationale industry-partners, innovators en pioniers. Hoogtepunten zijn onder meer de Europort Opening Summit, de Mare Forum Ship Finance Conference, Innovation Stage pitches, Masterclasses van C-level captains of industry, Matchmaking, Awards, netwerkevenementen en een breed scala aan branchebijeenkomsten.

 

TotalEnergies op Europort 

Onze specialisten staan klaar om uit te leggen hoe TotalEnergies met digitale oplossingen en schonere innovatieve smeermiddelen de CO2-voetafdruk van klanten kan helpen verlagen.

Voor meer informatie: europort.nl

Hieronder kun je je gratis registreren voor een bezoek aan de Europort-beurs.
 

Meer nieuws