Skip to content

Team Industrie

Dit zijn TotalEnergies experts voor industriële smeermiddelen

Wij staan voor je klaar

TotalEnergies heeft een zeer breed aanbod industriële smeermiddelen voor vele sectoren. 
Onze experts beantwoorden alle vragen en geven gedetailleerd advies over de diverse toepassingen en voordelen.

 

Bart Zwitser Sales Manager Lubricants Industry bij TotalEnergies
Bart Zwitser TotalEnergies

Bart Zwitser
Bart Zwitser is Salesmanager van Team Industry. Dit team bestaat uit 5 Sales Engineers, ieder verantwoordelijk voor een specifieke industrie. Bart vertelt je graag hoe TotalEnergies met industriële smeermiddelen op verschillende kwaliteitseisen inspeelt en meedenkt om efficiency, veiligheid en rendement te verhogen.

Neem contact op met Bart Zwitser
Telefoonnummer: 06-51222136
E-mail: [email protected]  

 

 

Total - Hans Claassen

Hans Claassen
Hans is al meer dan 30 jaar actief als technisch expert binnen (industriële) smeermiddelen. Vanaf juni zet Hans zijn ervaring in voor TotalEnergies. Hans is verantwoordelijk  voor de voedingsmiddelenindustrie en chemische industrie. Binnen de voedingsmiddelenindustrie zet Hans de Nevastane smeermiddelen in. De Nevastane foodgrade smeermiddelen van TotalEnergies voldoen aan de NSF H1 norm. Deze smeermiddelen produceren en leveren wij in eigen beheer. Hierdoor is de herleidbaarheid van het product gegarandeerd en kunnen we snel inspelen op de eisen van de eindgebruikers.

Neem contact op met Hans Claassen
Telefoonnummer: 06-15013682
E-mail: [email protected]

 

Total - Arend Esser

Arend Esser
Arend werkt al meer dan 20 jaar voor de smeermiddelenafdeling van TotalEnergies. Hij heeft hier diverse technische functies gehad. De laatste 7 jaar zet Arend zich in als Sales Engineer voor de staalindustrie en automobielindustrie. Al vele decennia levert TotalEnergies smeermiddelen voor deze industriële sectoren. Duurzaamheid en weerstand tegen hoge belasting en temperaturen zijn cruciaal, net zoals het verhogen van productiviteit. Arend weet er alles van.

Neem contact op met Arend Esser
Telefoonnummer: 06-51557704
E-mail: [email protected]

 

TotalEnergies Dikran Jessaijan

Dikran Jessaijan

Dikran is Business Development Manager Metalworking Fluids (MWF). Hij werkt nu ruim vijf jaar bij TotalEnergies en heeft meer dan 25 jaar technische ervaring. Zijn strepen heeft hij verdiend binnen de Automotive industie, maar sinds april 2022 versterkt hij het team Industy. Met de focus op het vergroten van het marktaandeel Folia (het olievrije koelsmeermiddel) houdt Dikran zich bezig met het zoeken naar nieuwe kansen in de metaalbewerkingsmarkt. Daarnaast beheert en onderhoudt hij een groot netwerk van verspaners. Ook olievrij verspanen? Neem dan snel contact op met Dikran!

Neem contact op met Dikran Jessaijan
Telefoonnummer: 06-46226559
E-mail: [email protected]

 

Peter Koot

Peter Koot is sales engineer binnen team Industry van de smeermiddelen afdeling. Hij heeft al 20 jaar ervaring in een industriële omgeving en sinds maart 2023 versterkt hij het team bij TotalEnergies. Peter zet zich onder andere in voor de algemene industrie, bakkerijen, luchtvaart, hydrauliek, diervoeding en onze wederverkopers. 

Neem contact op met Peter Koot
E-mail: [email protected]