Skip to content
RUBIA motorolie engine oil

It’s time to trust your engine oil

Rubia, welke specifiek is ontwikkeld voor de transportsector, biedt veel voordelen aan:

  • Hoge bescherming tegen slijtage en langere levensduur van de motor.
  • Vermindert olieverbruik.
  • Lagere onderhoudskosten.
  • Optimale brandstofbesparing.
  • Goedkeuringen door de belangrijkste vrachtwagenfabrikanten.

     

Hoge bescherming tegen slijtage en langere levensduur van de motor

De Rubia smeermiddelen bieden dankzij hun speciale formule een resistente film aan op de metalen oppervlakken, waardoor de slijtage wordt verminderd. De mechanische onderdelen, die onderhevig zijn aan hoge druk en extreme temperaturen worden beschermd en daardoor wordt de levensduur van de motor verlengd.

Vermindert olieverbruik

Betere bescherming tegen slijtage en optimale motor reinheid: dankzij de speciale antislijtage additieven verminderen de Rubia-producten het volume van de motorolie dat de verbrandingskamer binnenkomt en daarmee vermindert dus het olieverbruik.

Lagere onderhoudskosten

De Rubia smeerolie met low SAPS-technologie voorkomt vervuiling van de SCR unit (katalisator met AdBlue) en roetfilter (DPF). Tevens wordt de dieselmotor beschermd. Dit zorgt voor lagere onderhoudskosten, met een beter behoud van het milieu.

Optimale brandstofbesparing

Door de Fuel Economy eigenschappen zorgt Rubia, met een lage viscositeit, ervoor dat de wrijving wordt verminderd en dus brandstof bespaard. 

Goedkeuringen door de belangrijkste vrachtwagenfabrikanten

De Rubia-producten zijn meer dan 200 keer goedgekeurd door de belangrijkste vrachtwagenfabrikanten, zodat deze aan de meest veeleisende technische eisen kunnen voldoen. Bovendien zijn de Rubia-smeermiddelen volledig ontwikkeld volgens de standaarden van de ACEA (European Automobile Manufacturers Association) en Energy API (The American Petrolium Institute).
 

Rubia video

Bekijk ook