Skip to content

Algemene vragen of klachten 

Heb je een algemene vraag of klacht over laadpalen? Stuur een e-mail naar: [email protected].

Wij staan voor je klaar

TotalEnergies heeft verschillende experts die klaarstaan om je te helpen met het zoeken naar een oplossing voor jouw bedrijf. Maak hieronder kennis met onze accountmanagers en vind de contactpersoon die bij jou past.

Manager Sales - EV B2B

Nick Vissers

Nick Vissers is binnen TotalEnergies Charging Solutions Nederland verantwoordelijk voor de afdelingen B2B Sales. Je kunt bij Nick en zijn team terecht voor vragen over EV Tuck, EV HUB en de transitie naar elektrische mobiliteit. Naast de brandstoffen investeert TotalEnergies al vele jaren in een duurzaam netwerk en duurzame oplossingen op de locaties bij de bedrijven. “Wij zien de vele uitdagingen die onze klanten hebben en helpen hen bij de transitievraagstukken. Het is eigenlijk altijd maatwerk en geen klant is ons te klein." Naast de grotere internationale organisaties helpen wij ook kleine bedrijven, transporteurs en bezorgdiensten met deze vraagstukken. Vragen? Neem gerust contact op met ons!!

Manager Sales - EV B2B Fleet

Marjan Groeneveld

Voor het (verder) elektrificeren van een zakelijk wagenpark is Marjan Groeneveld binnen TotalEnergies Charging Solutions de aangewezen persoon om je verder te helpen. Met haar team bedient ze alle typen klanten van groot tot klein, van elektrische mobiliteit voor thuis, onderweg én op het werk.  

Mail ons

Heb je geen keuze kunnen maken uit bovenstaande accountmanagers of heb je een algemene vraag voor ons team? Geen probleem vul onderstaand formulier in en wij zorgen dat een specialist zo snel mogelijk contact met je opneemt.

* Verplichte velden

De registratie van gegevens en informatie welke op je betrekking hebben, zijn bestemd voor TotalEnergies Marketing Nederland N.V., haar filialen en aangesloten entiteiten. Deze registratie zal ons enkel toelaten gevolg te geven aan jouw verzoek. De gegevens worden niet doorgegeven aan derden of voor marketing doeleinden gebruikt.

Je beschikt over een toegangs-, wijzigings-, rectificatie- en opheffingsrecht op deze inlichtingen en kan je daartoe via het formulier op deze website richten tot de categorie: Bescherming Persoonsgegevens. Voor meer informatie verwijzen wij je naar de Privacy Statement en het Cookie-beleid.