Skip to content

Hoe zorg je voor een schone en toekomstbestendige vloot, zonder je bedrijfsoperatie in gevaar te brengen? De transitie naar schoon vervoer is voor veel bedrijven complex en uitdagend. TotalEnergies is jouw transitiepartner voor de weg naar zero-emissie. Wij helpen je graag en geven vrijblijvend advies.

Bedrijven worden dagelijks geconfronteerd met de flinke duurzaamheidsambities uit het klimaatakkoord van de overheid. Het terugdringen van de uitstoot van schadelijke stoffen is een belangrijke doelstelling. Met name bedrijven waar vervoer een centrale rol in de bedrijfsvoering vervuld, krijgen hiermee te maken. Denk aan personenvervoer, koeriersdiensten en distributiebedrijven.

Passende oplossing voor jouw bedrijf

Er bestaan diverse oplossingen voor de transitie naar zero-emissie vervoer, passend bij de wensen, eisen en context van jouw bedrijf. Wil je de leaseauto’s van jouw medewerkers overzetten van diesel naar een alternatieve (schone) brandstof, een op maat gemaakt stappenplan naar schoon vervoer opstellen of een slimme laadinfrastructuur realiseren? Wij vinden altijd een duurzame en betaalbare oplossing. 

Praktisch en onafhankelijk advies

Onze accountmanagers adviseren je graag over het juiste transitiepad voor uw bedrijf. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we uw vraag en verkennen we de mogelijkheden. Vervolgens kunnen we aan de slag met een op maat gemaakt plan. Implementatie van dit plan is een volgende stap. Desgewenst nemen wij het ontwerp, de uitvoering, exploitatie en het onderhoud uit handen van de laad- en/of tankoplossing die bij jouw vloot past. Onze adviezen zijn praktisch, transparant en onafhankelijk van een specifieke brandstof of technologie.

Neem contact op met onze Experts

Case studies

Alle case studies