Skip to content

Binnen de landbouwsector kun je voor verschillende producten bij ons terecht. Als landbouwmechanisatiebedrijf, eindgebruiker en als loonbedrijf in de agrarische sector. Met een compleet pakket services en producten, speciaal ontwikkeld onder de naam TotalEnergies Agri Range. Zoals smeermiddelen voor tractoren en materieel. Maar ook brandstoffen voor de aandrijving. Bekijk wat wij aanbieden binnen deze sector. En ontdek welk product het beste bij je past.

Onze producten

Zo werken wij bij TotalEnergies Agri Range: een unieke blik achter de schermen

Services en veiligheidsbladen TotalEnergies Agri

Binnen de agrarische sector kun je gebruikmaken van verschillende services. Zoals keurings- en testcentra, de mobiele testservice en Schadevrijplan Excellent Plus. Ook bieden we andere services aan, voor bijvoorbeeld smeermiddelen. Denk aan LubAnac. LubAnac is een olieanalysesysteem. Lees meer hierover.

Rijd je een tractor? Dan kun je gebruikmaken van de keurings- en testcentra van TotalEnergies. We ontwikkelden deze centra zodat jij kunt testen hoe je tractor ervoor staat. Uit de test blijkt of het nodig is om iets te repareren aan de tractor. De TotalEnergies Agri Range keurings- en testcentra voldoen aan de eisen van de SKL (Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek). 

Zoek in de dealerlocator welke dealers in jouw omgeving een keuring- en testcentrum hebben. Dit staat aangegeven met ‘KTC’. 

Je kunt je tractor en andere machines mobiel testen. Meer dan 1000 tractoren zijn je al voorgegaan en gebruikten de mobiele testservice van De TotalEnergies Agri Range. Onze tester werkt met geavanceerde apparatuur. Hij maakt een testrapport. Hierin zie je wat de conditie is van je machine. Ook zie je of een reparatie nodig is of onderhoudsadvies.

Voor alle bedrijven die met machines werken ontwikkelden we het Schadevrijplan Excellent Plus. Het is een verzekeringspakket voor werk-, landbouw-, tuin- en parkmaterieel. Bijvoorbeeld tractoren, oogstmachines, tuin- en parkmachines. Ook grondverzetmachines vallen hieronder.

Lees meer over Schadevrijplan Excellent Plus.

De overheid en brancheorganisaties zijn samen bezig met het opstellen van regels voor keuringen van tractoren. De SKL kijkt mee. Zij willen een algemene keuring die voor iedereen geldt.

Je kunt vanaf nu gebruikmaken van de QR-code op de TotalEnergies Agri Range vaten. In deze code zit een URL. Open op je smartphone de QR-app en scan de code. Vervolgens zie je de website die jij nodig hebt. Dit bespaart je tijd.

Olie is belangrijk voor je motor. Zodat deze goed kan functioneren. Voor het analyseren van de olie kun je gebruik maken van de services van LubAnac. 

Lees meer over LubAnac.

In samenwerking met GS-Recycling Nederland zamelen we vloeibare gevaarlijke afvalstoffen in. Onze partner GS-Recycling Nederland is gespecialiseerd in bijvoorbeeld het inzamelen van afgewerkte oliën. Zij keren vergoedingen uit voor de ingezamelde producten.

Lees meer over recycling.

Wil je meer weten over de veiligheid van producten? Bekijk de veiligheidsbladen. Hier leggen we je stap voor stap uit hoe je ze bekijkt.

Meer in de landbouwsector