Skip to content

Binnen de automotive sector kun je voor verschillende producten bij ons terecht. Of je nu een garage hebt voor personenauto's of vrachtwagens: we bieden voor elk segment veel producten en services. Met een toegespitst productenpakket, speciaal voor auto's en trucks die zijn getest op circuits of in de alledaagse praktijk. Wij geven je de benodigde energie en zijn de mobiliteitspartner bij uitstek. Bekijk wat wij aanbieden binnen deze sector. En ontdek welk product het beste bij je past. 

Services en veiligheidsbladen

Wij bieden verschillende services aan, zoals LubAnac. LubAnac is een olieanalysesysteem. Lees meer over LubAnac en alle andere services die we aanbieden.

Olie is belangrijk voor je motor. Zodat deze goed kan functioneren. Voor het analyseren van de olie kun je gebruik maken van de services van LubAnac. 

Lees meer over LubAnac.
 

In samenwerking met GS-Recycling Nederland zamelen we vloeibare gevaarlijke afvalstoffen in. Onze partner GS-Recycling Nederland is gespecialiseerd in bijvoorbeeld het inzamelen van afgewerkte oliën. Zij keren vergoedingen uit voor de ingezamelde producten.

Lees meer over recycling.

Met TotalEnergies​ Telemetrie Services kun je al je tanks op elk moment bekijken. Van oliën en vetten tot specialistische producten. Ontdek meer.

Lees meer over Telemetrie.
 

TotalEnergies​ biedt autodealers, werkplaatsen en garages een super compacte Kiwa gecertificeerde bulktank met een netto inhoud van 1.000 liter voor (motor)olie. Dat is een praktische en voordelige oplossing voor garages die verschillende oliesoorten gebruiken.

Lees meer over de Bulktank

Wil je meer weten over de veiligheid van producten? Bekijk de veiligheidsbladen. Hier leggen we je stap voor stap uit hoe je ze bekijkt.

Meer voor de automotive sector