Skip to content

Binnen de grondverzet sector kun je voor verschillende producten bij ons terecht. Bijvoorbeeld smeermiddelen, tankpassen en brandstoffen. Maar ook voor speciale concepten zoals Fuel Economy, TP Star, olie-analyse LubAnac of een materieelverzekering. Bekijk wat wij aanbieden binnen deze sector. En ontdek welk product het beste bij je past.

De TotalEnergies ​Groep heeft op LinkedIn een aantal platforms ontwikkeld met daarop berichten van een aantal producten, services, nieuws en ontwikkelingen voor verschillende sectoren die internationaal gebundeld zijn (Engelstalig).  Het platform voor civiele werken en grondverzet, TotalEnergies Construction Solutions, vind je onder deze link

Onze producten

Services en veiligheidsbladen

Wij bieden verschillende services aan, zoals LubAnac. LubAnac is een olieanalysesysteem. Lees meer over LubAnac en de andere services die we aanbieden.

Olie is belangrijk voor je motor. Zodat deze goed kan functioneren. Voor het analyseren van de olie kun je gebruik maken van de services van LubAnac. 

Lees meer over LubAnac.

In samenwerking met GS-Recycling Nederland zamelen we vloeibare gevaarlijke afvalstoffen in. Onze partner GS-Recycling Nederland is gespecialiseerd in bijvoorbeeld het inzamelen van afgewerkte oliën. Zij keren vergoedingen uit voor de ingezamelde producten.

Lees meer over recycling.

Voor alle bedrijven die met machines werken ontwikkelden we het Schadevrijplan Excellent Plus. Het is een verzekeringspakket voor werk-, landbouw-, tuin- en parkmaterieel. Bijvoorbeeld tractoren, oogstmachines, tuin- en parkmachines. Ook grondverzetmachines vallen hieronder.

Lees meer over Schadevrijplan Excellent Plus.

Wil je meer weten over de veiligheid van producten? Bekijk de veiligheidsbladen. Hier leggen we je stap voor stap uit hoe je ze bekijkt.

Meer in de grondverzet sector