Skip to content

Binnen de transport en fleet sector kun je voor verschillende producten bij ons terecht. Bijvoorbeeld smeermiddelen, tankpassen en brandstoffen. Om brandstof te besparen bieden we EXCELLIUM Truck brandstoffen en Rubia FE smeermiddelen. Naast deze producten kun je ook bij ons terecht voor verschillende diensten via onze (inter)nationale tankpassen. Bijvoorbeeld tol betalen met de PASSango tolbadge, btw teruggave via Eurovat en TotalEnergies Assistance Truck. Bekijk wat wij aanbieden binnen deze sector. En ontdek welk product het beste bij je past.

De TotalEnergies Groep heeft op LinkedIn een aantal platforms ontwikkeld met daarop berichten van een aantal producten, services, nieuws en ontwikkelingen voor verschillende sectoren die internationaal gebundeld zijn (Engelstalig). Het platform voor de transporteurs, TotalEnergies Transport Solutions, vind je onder deze link

Onze producten

Services en veiligheidsbladen

Wij bieden verschillende services aan, zoals ANAC. ANAC is een olieanalysesysteem. Lees meer over ANAC en de andere services die we aanbieden.

Olie is belangrijk voor je motor. Zodat deze goed kan functioneren. Voor het analyseren van de olie kun je gebruik maken van de services van ANAC. 

Lees meer over ANAC.

In samenwerking met GS-Recycling Nederland zamelen we vloeibare gevaarlijke afvalstoffen in. Onze partner GS-Recycling Nederland is gespecialiseerd in bijvoorbeeld het inzamelen van afgewerkte oliën. Zij keren vergoedingen uit voor de ingezamelde producten.

Lees meer over recycling.

Met TotalEnergies Telemetrie Services kun je al je tanks op elk moment bekijken. Van oliën en vetten tot specialistische producten. Ontdek meer.

Lees meer over Telemetrie.

Wil je meer weten over de veiligheid van producten? Bekijk de veiligheidsbladen. Hier leggen we je stap voor stap uit hoe je ze bekijkt.

Meer voor transport en fleet