Skip to content

Twee keer feest: continuering langdurige partnerships 

REINPLUS FIWADO Bunker en Oliehandel J. Terlouw zetten samenwerking met TotalEnergies voort 

Maar liefst twee contracten ondertekende de directie van TotalEnergies in maart. Zowel REINPLUS FIWADO Bunker als Oliehandel J. Terlouw – beide al langere tijd dealer van onze producten voor binnenvaart en visserij – zetten de samenwerking voort. Een mooie bezegeling van ons wederzijdse vertrouwen! 

TotalEnergies beschikbaar op de belangrijkste Europese vaarwegen

REINPLUS FIWADO Bunker is onderdeel van VARO. In 2016 kocht VARO onze voormalige dochteronderneming Fiwado. Dit bedrijf ging daarna samen met de vestigingen van Reinplus van Woerden. Als één van de grootste bunkerbedrijven voor de Rijn- en binnenvaart is REINPLUS FIWADO Bunker vertegenwoordigd op de belangrijkste vaarwegen in Europa met eigen, modern uitgeruste bunkerstations en bunkerboten.

Hollandse IJssel, de Oude Maas en Hollands Diep

Ook Oliehandel J. Terlouw en TotalEnergies gaan samen verder. Taart mocht niet ontbreken tijdens de ondertekening van het contract, waarmee we de hernieuwde samenwerking bezegelden. Oliehandel J. Terlouw heeft in totaal vier bunkerboten op de Hollandse IJssel, de Oude Maas en Hollands Diep, en een bunkerstation in Capelle aan den IJssel. De samenwerking is niet van gisteren: Oliehandel J. Terlouw verkoopt al heel lang smeermiddel van TotalEnergies, en van voorgangers Fina en Total. We zijn daarom blij en trots dat Oliehandel J. Terlouw besloten heeft om weer met TotalEnergies door te gaan.  

Wil je meer weten over onze smeermiddelen voor de binnenvaart? Neem dan contact op met Dave Wouters (Accountmanager Inland Marine) via +31651485754 of [email protected]

 

Oliehandel J.Terlouw B.V.

 

REINPLUS FIWADO Bunker

meer over binnenvaart