Skip to content

TotalEnergies is er voor de transportprofessional

Maak kennis met onze totaaloplossing 
voor de transportsector

TotalEnergies heeft zich de voorbije jaren geleidelijk ontwikkeld tot een échte partner voor de transportsector. Inmiddels mag je best zeggen dat we met ons complete aanbod van producten en diensten een totaaloplossing bieden voor elke transportprofessional. Hoe die totaaloplossing opgebouwd is, leggen we graag uit.

 

Smeermiddelen
Alles wat je nodig hebt om soepel te draaien

De transportsector stelt hoge eisen aan smeermiddelen. Dat varieert van hoge bescherming tegen slijtage en lange levensduur tot optimale brandstofbesparing. TotalEnergies biedt verschillende kwalitatieve en goedgekeurde smeermiddelen aan, aangepast op elk type voertuig. Bovendien zijn de smeermiddelen verkrijgbaar in een brandstofbesparende en in een low SAPS-variant.
Meer over onze smeermiddelen

 

Brandstoffen
Alle brandstoffen in bulk, van LNG en Euro 95 tot pellets

Ben je op zoek naar grote hoeveelheden brandstof? Voor de handel of voor jouw eigen bedrijf? Dan kun je terecht bij onze afdeling Bulk Sales. Met een uitgebreid netwerk van laadlocaties kun je gemakkelijk en snel brandstof inkopen. Je kunt bij ons terecht voor Excellium Truck Diesel, Excellium 98, Diesel en Euro 95 en voor alternatieven zoals LNG en waterstof. Ook staan we voor je klaar met AdBlue en Tractie Gasolie. Ben je op zoek naar een alternatief voor aardgas en propaan? Klop dan bij ons aan voor pellets.
Meer over onze brandstoffen

 

Tankpassen 
Snel en veilig afrekenen in binnen- en buitenland

Met de TotalEnergies Card kun je bij TotalEnergies en partnerstations terecht voor een breed scala aan traditionele en schone brandstoffen zoals LNG. Met de TotalEnergies Card betaal je veilig en contactloos je brandstof. Daarnaast maak je gebruik van het grootste netwerk van de Benelux en heb je 24/7 online beheer en overzicht.
Meer over onze zakelijke tankpas

 

Transportoplossingen
Praktische ondersteuning voor transportprofessionals

AS 24 werd opgericht en is een volledige dochter van TotalEnergies. Bij AS 24 kun je als professional in de transportsector terecht voor een breed scala diensten. Dat varieert van de verzending van tachograaf-gegevens en het terugvorderen van btw en dieselbelasting tot truck assistance in meer dan veertig Europese landen, wasservices en toegang tot beveiligde vrachtwagenparkeerplaatsen.
Meer over de diensten van AS 24 

 

Wil je meer weten over het overcomplete totaalaanbod van TotalEnergies voor jouw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Bekijk ook