Skip to content

Helpdesk die je echt helpt!

Customer Service: niet alleen raad maar ook daad

De divisie Bitumen van TotalEnergies staat je met raad en daad terzijde bij elke technische uitdaging. Een team specialisten staat tot jouw beschikking om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden.

 

TotalEnergies heeft ondersteuning en service al jaren hoog op de agenda. Ontwikkelen en leveren van producten is niet voldoende. Wij focussen sterk op assistentie, advies en ondersteuning. Customer Service helpt je om het beste uit onze producten en componenten te halen zodat je de beste bitumen- en asfaltproducten kunt maken.

Service en samenwerking

Customer Service is bij ons gericht op technische assistentie. Het gaat om verschillende aspecten. Het kan gaan over de keuze van het meest geschikte bindmiddel maar ook over samenwerking om een nieuw product te ontwikkelen.

Expertise

Onze Customer Service beschikt ook over de expertise voor het mengen van verschillende bitumen. Zo hebben we een klant op weg kunnen helpen die problemen had met de productie van warm gemixt asfalt met gemodificeerd bitumen. Wij stelden de Styrelf ECO2-oplossing voor, gemodificeerd bitumen die direct toepasbaar is in warme mixen.

Ook voor veiligheid

TotalEnergies assisteert ook bij veiligheidsvraagstukken. We stellen ons op als jouw partner om een veiligheidsplan op te stellen voor het werken met bitumen. We doen desgewenst ook audits om de veiligheid te verbeteren op laad- en losplaatsen. Kortom: klop gerust bij ons aan voor vragen over productietoepassingen, het ontwikkelen van nieuwe producten en voor hulp bij een goede bedrijfsvoering gericht op efficiency en veiligheid.

Meer nieuws