Skip to content
Sprays smeermiddelen

TotalEnergies heeft zijn gamma spuitbussen voor algemeen onderhoud vernieuwd en uitgebreid.
De smeermiddelen in spuitbus zijn gebaseerd op de betrouwbare industriële smeermiddelen van TotalEnergies.

Het gamma TotalEnergies Lubricants in spuitbus varieert van ketting- en kabeloliën tot de nieuwste 6-in-1 Spray, die onder meer reinigt, smeert en roest en bitumen verwijdert. Ook nieuw zijn de hitte- en waterbestendige smeerolie, de PTFE-vetspray, de aluminiumspray en de ontvetter. TotalEnergies ontwikkelt zijn hoogwaardige en duurzame producten – die in meer dan 150 landen verkrijgbaar zijn – in samenwerking met fabrikanten van machines en apparatuur.

Elke spuitbus is voortaan voorzien van een kleur die aangeeft voor welke toepassing de spuitbus is bedoeld. Dat biedt meer duidelijk aan de consument die zo in een oogopslag kan zien wat de functie van het product is.

De sprays van TotalEnergies zijn stuk voor stuk afgeleid van de meest betrouwbare industriële smeermiddelen en bieden zodoende hetzelfde niveau van kwaliteit. Ook mogen klanten dezelfde efficiëntie verwachten. Alle sprays zijn zorgvuldig ontworpen om aan alle soorten behoeften in alle soorten industrieën te voldoen. Omdat sprays altijd gemakkelijker te hanteren zijn, helpt dit assortiment bij het optimaliseren van de onderhoudswerkzaamheden tot de dagelijkse smeertaken, vooral voor kleine en moeilijk toegankelijke mechanismen. Dankzij de upside-down-technologie zijn de sprays - waar mogelijk - in bijna alle posities te gebruiken.

Op zoek naar een specifieke spray? Neem dan contact op met een van onze sales engineers en vraag naar het volledige spray-assortiment.

Meer nieuws