Skip to content

Club TotalEnergies kaart activeren en registeren

 

Voor je punten kan sparen met je Club TotalEnergies kaart moet je de kaart activeren. Dat doe je door de kaart bij één tankbeurt of shopaankoop te laten scannen. Vanaf dat moment spaar je bij elke tankbeurt of shopaankoop punten. Heb je de pas ook online geregistreerd? Dan kan je die punten gebruiken voor bijvoorbeeld een gratis wasbeurt bij onze Carwash-locaties, een TotalEnergies Cadeaukaart om mee te tanken en nog veel meer.  

Activeren 

Het activeren van je pas is simpel. Ga naar een bemand tankstation van TotalEnergies. Laat de pas scannen bij minstens één tankbeurt of een aankoop in de TotalEnergies Shop. Dit kan direct bij het aanvragen. Je kaart is nu geactiveerd! Goed om te weten: de punten van je eerste aankoop tellen ook gewoon mee.  

Registreren 

Je kaart registreren doe je door het formulier hieronder in te vullen. Kom je er niet helemaal uit? Bekijk dan de veelgestelde vragen of stuur ons een bericht via Whatsapp of Facebook.  

Kan het niet wachten? Neem dan contact op met de Club TotalEnergies klantenservice via 0900 – 0400 448 (normale belkosten).  We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur.