Skip to content

Club TotalEnergies Webshop

Uw gegevens worden nu beheerd door Circle K Nederland B.V als gegevensbeheerder voor tankstationactiviteiten in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.

In de webshop zet je jouw gespaarde punten om in mooie cadeaus. Bijvoorbeeld een TotalEnergies Cadeaukaart om mee te tanken, of fijne elektronica en gadgets. Je kunt je punten zelf inzetten. Log eerst in met je spaarpasnummer en wachtwoord en kies daarna je cadeau. 

Veelgestelde vragen

Je kunt je punten op verschillende manieren uitgeven. In de webshop vind je een uitgebreid assortiment aan producten. Bij onze bemande tankstations koop je de TotalEnergies Cadeaukaart voor gratis brandstof. Op sommige tankstations kunnen punten ingewisseld worden voor een Carwash-beurt of prepaid Washcard. Als laatste kun je de punten besteden aan onze nationale spaaractie van het moment.  

Die koop je bij onze bemande tankstations of in de webshop. Bij het tankstation krijg je de cadeaukaart direct mee. Er zijn drie cadeaukaarten beschikbaar: €15,- voor 1.667 punten, €25,- voor 2.778 punten en €50,- voor 5.556 punten.  

Bestellingen uit de webshop worden door een besteldienst bij je afgeleverd. Dat doen we op het adres waarop je account geregistreerd staat. Bestel je meer dan één product, dan kan het zijn dat we je producten los van elkaar verzenden. We leveren alleen op Nederlandse adressen. Je betaalt geen verzendkosten.  

In principe bezorgen we vanuit de webshop binnen vier werkdagen. Als dat niet kan, vermelden we dat bij het bestellen of laten we je het zo snel mogelijk weten. Wacht je al langer dan een week op je product en heb je geen bericht van ons gehad over een latere levering? Neem dan contact met ons op.  

Door je Club TotalEnergies punten in te wisselen bij een TotalEnergies tankstation. Geef aan de kassa de gegevens door die geregistreerd staan in je Club TotalEnergies account. Je krijgt dan een Prepaid Carwash Card die je direct bij de wasstraat kunt gebruiken. De pincode van de kaart is altijd je postcode.  

Op de meeste producten uit de webshop gelden de normale fabrieksvoorwaarden. Deze kunt je vrijwel altijd op internet opzoeken. Kom je er niet uit met een specifiek product, neem dan contact met ons op.  

Controleer in je Club TotalEnergies account of je kaart geactiveerd en geregistreerd is. Is dit het geval en kun je nog steeds geen punten inwisselen? Neem dan contact met ons op.