Skip to content

Gratis pechservice bij Club TotalEnergies 

Hulp langs de weg is nooit ver met onze pechservice. De service is er voor Club TotalEnergies-leden die Excellium tanken of gasten die gebruik maken van de snelladers op onze stations. Om zeker te weten dat je nooit lang stilstaat hoef je maar een paar dingen te doen.

 

Gratis pechservice

Als je laadt of Excellium tankt* bij een TotalEnergies servicestation heb je twee weken gratis (5 dagen voor EV) pechservice in heel Europa. Laden en tanken voor de pechservice kan alleen bij de Nederlandse servicestations maar je kan er wel in heel Europa gebruik van maken!

Handig: je kunt de pechservice ook bellen als je ergens met een lege accu bent gestrand.  

 

Voor traditionele brandstof

  1. Zorg voor een actieve, geregistreerde Club TotalEnergies pas
  2. Activeer de gratis pechservice in je Club TotalEnergies account onder ‘mijn gegevens’ 
  3. Tank minimaal 20 liter Excellium voor je auto of 8 liter met je motor(fiets)

Voor elektrische voertuigen

  1. Maak gebruik van een snellader op een TotalEnergies servicestation
  2. Registreer je kenteken in de actie app
  3. Scan de QR-code tijdens je laadsessie en geef aan dat je de pechservice wilt verlengen

Hoe krijg je de gratis pechservice? 

Veelgestelde vragen

TotalEnergies heeft een gratis pechservice. Met de gratis pechservice heb je recht op hulp bij pech onderweg. Uitvoering wordt gedaan door onze partner ANWB. Hoe krijg je gratis pechservice? Als je lid van Club TotalEnergies bent en Excellium tankt óf je als gast weleens je voertuig laadt op een van onze TotalEnergies servicestations. Dan kun je ons bellen als je onderweg hulp nodig hebt met je voertuig. Wij komen je dan helpen.

Lees de voorwaarden voor voertuigen die rijden op traditionele brandstoffen of de voorwaarden voor voertuigen die op elektriciteit rijden

Met de gratis pechservice heb je recht op hulp bij pech onderweg. Hoe krijg je gratis pechservice? Als je lid van Club TotalEnergies bent en Excellium tankt óf je als gast weleens je voertuig laadt op een van onze TotalEnergies servicestations. Dan kun je ons bellen als je onderweg hulp nodig hebt met je voertuig. Onze partner ANWB komt je dan helpen.

Lees de voorwaarden voor voertuigen die rijden op traditionele brandstoffen of de voorwaarden voor voertuigen die op elektriciteit rijden

Het is simpel. Sta je langs de weg met een kapotte auto of motor? Bel ons, dan helpen wij je verder. We zijn 24/7 bereikbaar. Uitvoering wordt gedaan door onze partner ANWB. Rijd je auto op Excellium? Dan kun je ons bereiken via +31 (0)900 0400 448 (gebruikelijke belkosten). Rijd je auto op elektriciteit? Dan bel je ons via +31 592 390 829 (gebruikelijke belkosten).

Lukt bellen vanuit het buitenland niet? Laat dan iemand vanuit Nederland bellen. Geef je Club TotalEnergies pasnummer, type auto en kenteken, huidige locatie en een telefoonnummer door waarop je zelf bereikbaar bent. Dan nemen wij contact met je op voor hulp onderweg.  

Voor gratis pechservice van voertuigen die op traditionele brandstoffen rijden geldt: door lid te worden van Club TotalEnergies en in je Club account aan te geven met welk voertuig je gebruik wilt maken van de gratis pechservice. En voor voertuigen die op elektriciteit rijden geldt: door als gast gebruik te maken van snelladers op onze TotalEnergies servicestations. Lees de vervolgstappen hier. Je kunt met maximaal één voertuig gebruik maken van de pechservice. 

Ja, dat kan. Zolang je voldoet aan de voorwaarden kan je in heel Europa gebruik maken van de gratis pechservice. We zijn 24/7 bereikbaar. Uitvoering wordt gedaan door onze partner ANWB. Rijd je auto op Excellium? Dan kun je ons bereiken via +31 (0)900 0400 448 (gebruikelijke belkosten). Rijd je auto op elektriciteit? Dan bel je ons via +31 592 390 829 (gebruikelijke belkosten).

Lukt bellen vanuit het buitenland niet? Laat dan iemand vanuit Nederland bellen. Geef je Club TotalEnergies pasnummer, type auto en kenteken, huidige locatie en een telefoonnummer door waarop je zelf bereikbaar bent. Dan nemen wij contact met je op voor hulp onderweg.   

Ja, die loopt automatisch af. EV-rijders hebben recht op vijf dagen (EV-rijders) gratis pechservice. Tank je Excellium, dan heb je recht op twee weken pechservice. Door weer te tanken of laden activeer je de pechservice opnieuw.  

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief. Dan laten we het weten wanneer je weer moet tanken om je pechservice te verlengen.