Skip to content

Mijn Club TotalEnergies account

Uw gegevens worden nu beheerd door Circle K Nederland B.V als gegevensbeheerder voor tankstationactiviteiten in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving.

Benieuwd naar je spaarpunten?

Log in in Club TotalEnergies. Zo werkt het:

  1. Vul je Club TotalEnergies spaarpasnummer in. Deze staat op de achterkant van je kaart. 
  2. Geef je wachtwoord op. 
  3. Klik op bevestigen.

Hulp nodig?

Bekijk de veelgestelde vragen hieronder. Of neem contact met ons op via Whatsapp of Facebook Messenger

Veelgestelde vragen

Indien je persoonlijke gegevens gaan wijzigen of zijn gewijzigd, dan kun je dit zelf aanpassen in je account.  Nadat je bent ingelogd kun je in het menu via de optie "mijn gegevens" de wijziging doorvoeren. Een naamswijziging kan vanwege veiligheidsoverwegingen alleen schriftelijk worden doorgegeven. Je kunt je verzoek tot naamswijziging via het contactformulier op www.TotalEnergies.nl naar de Club TotalEnergies klantenservice sturen. 

* Check je spaarpasnummer, deze begint met 99.
* Check of je wachtwoord nog klopt.
* Check of je je Club TotalEnergies pas wel hebt geregistreerd. Zo niet, registreer je pas eerst. Zorg dan wel dat je je pas minimaal één keer op het station gebruikt.

Lukt het hierna nog steeds niet? Neem dan contact op met onze Club TotalEnergies Klantenservice.

Voor het aanvragen van een wachtwoord ga je naar de pagina van Club TotalEnergies: klik hier Vervolgens vul je het formulier volledig in. Nadat je het formulier hebt verzonden ontvang je per e-mail een 4-cijferig wachtwoord

Controleer of de email in je spam of ongewenste e-mail is beland. Indien dit niet het geval is, neem dan contact op met onze klantenservice, zij sturen het wachtwoord opnieuw toe.

In dit geval dien je eerst de oude Club TotalEnergies pas te registreren zodat je een wachtwoord ontvangt. Daarna kun je de passen koppelen.

Het menu "Pas vervangen" gebruik je wanneer je een nieuwe Club TotalEnergies pas hebt ontvangen ter vervanging van je oude pas. Door gebruik te maken van dit menu worden alle gegevens één op één van de oude Club TotalEnergies pas overgezet naar de nieuwe spaarpas, inclusief je huidige spaarsaldo. Zorg wel dat beide passen geactiveerd en geregistreerd zijn op dezelfde gegevens.

Indien beide Club TotalEnergies passen zijn geregistreerd, is het mogelijk dat de ingevoerde gegevens van beide passen niet overeenkomen. Controleer alstublieft de gegevens van beide passen en vervang alsnog je Club TotalEnergies pas.

Je kunt Club TotalEnergies punten overboeken indien je op meerdere Club TotalEnergies passen spaart om zo alle gespaarde Club TotalEnergies punten gezamenlijk te kunnen gebruiken om cadeaus te bestellen. Alle Club TotalEnergies passen blijven, nadat de punten zijn overgeboekt, actief. Je kunt ieder afzonderlijk gewoon weer verder sparen. Ook is deze optie te gebruiken indien je een oude Club TotalEnergies pas bent verloren.

In geval van verlies/diefstal of beschadiging van de Club TotalEnergies pas, kun je deze blokkeren.

Vanwege de wet persoonsgegevens en de procedure die TotalEnergies Marketing Nederland N.V. hanteert is het voor ons niet mogelijk om een spaarpas welke geregistreerd is op een persoonlijke naam om te zetten naar de bedrijfsgegevens zonder toestemming van de rechtmatige eigenaar. De rechtmatige eigenaar van de pas dient schriftelijk contact op te nemen met de klantenservice van Club TotalEnergies. De rechtmatige eigenaar dient aan te geven dat hij/zij afstand doet van de gespaarde Club TotalEnergies punten en aan te geven dat hij/zij toestemming geeft om de Club TotalEnergies pas op naam van het bedrijf te zetten. Dit met ondertekening van naam, adresgegevens en geboortedatum. Om bovenstaande in de toekomst te voorkomen adviseren wij om bedrijven welke meerdere spaarpassen in bezit hebben, om deze passen voor uitgave te registreren op naam van het bedrijf alvorens deze aan de chauffeurs mee te geven. Hierdoor kunnen deze altijd doorgegeven worden en vervalt het recht op de punten door de gebruiker van de pas.

Je kunt dit schriftelijk aan onze klantenservice melden, zij maken dit graag voor je in orde.