Skip to content

Draag jij je lokale voetbalclub een warm hart toe? Met onze voetbalactie kan je nog meer bijdragen aan het clubleven. Zet je Club TotalEnergies spaarpunten om in een mooi bedrag voor een amateurclub naar keuze. Dat bedrag mag je club gebruiken voor wat ze willen.  

Club TotalEnergies Voetbalactie

Zo werkt het 

Laat bij elke tankbeurt of shopaankoop je geregistreerde Club TotalEnergies kaart scannen. Voor elke liter die je tankt of euro die je uitgeeft in de TotalEnergies Shop krijg je één punt voor jezelf en één punt voor je gekozen club. Aan het eind van het voetbalseizoen zetten wij jouw gespaarde punten om in een bedrag. Dat bedrag doneren we aan jouw club. Spaar jij met je ploeggenoten een nieuwe aanwinst voor je club bij elkaar? Iedereen kan lid worden en sparen bij Club TotalEnergies, dus nodig ze vooral uit.  

Zo spaar je voor je voetbalclub 

Club TotalEnergies pas aanvragen en registreren 

Heb je nog geen Club TotalEnergies pas? Ga naar een tankstation bij jou in de buurt en vraag de pas aan. Activeer en registreer de pas en ga daarna verder om punten te sparen voor je favoriete club.  

Sparen voor je voetbalclub aanzetten 

  1. Log in bij je Club TotalEnergies account 
  2. Ga naar ‘mijn gegevens’  
  3. Kies je club bij stap 2 ‘favoriete voetbalclub’ 

Bekijk de tussenstand 

Je kunt van elke club zien hoeveel er dit seizoen al gespaard is. Spaart jouw club dit seizoen het grootste bedrag bij elkaar?  

Bekijk tussenstand

Bekijk de video

Club TotalEnergies voetbalactie

Veelgestelde vragen

Punten sparen doe je met een actieve en geregistreerde Club TotalEnergies kaart. Ook moet je in je Club TotalEnergies account gekozen hebben voor sparen voor een voetbalclub. Vanaf dat moment gaat de puntenteller lopen bij elke tankbeurt en shopaankoop.  

Log in bij je Club TotalEnergies account. Kies bij stap twee je favoriete amateurclub.

Log in bij je Club TotalEnergies account om te zien hoeveel punten je al hebt gespaard. Dit zetten wij aan het eind van het voetbalseizoen om in een bedrag. Bekijk ook eens de totale tussenstand voor jouw club.  

Nee dat kan niet. De voetbalclub bepaalt zelf waar ze het opgehaalde bedrag aan uitgeven. 

Aan de Club TotalEnergies voetbalactie kunnen alleen amateurclubs meedoen. Speelt een club ook professioneel, dan kunnen ze niet meedoen met deze spaaractie.  

Aan het eind van het seizoen storten wij het gespaarde bedrag. Dat doen we altijd op het rekeningnummer van de voetbalclub dat bij de KNVB geregistreerd staat. 

Nee, dat hoeft niet. Je spaart tegelijk voor jezelf en je club. Voor elke punt die jij voor jezelf spaart, spaar je er tegelijk één voor je favoriete voetbalclub. 

Ja, dat kan. Log in op je Club TotalEnergies account. Ga naar ‘mijn gegevens’. Bij stap 2 kan je een andere club kiezen.  

Nee, dat kan niet. Je spaart voor één club tegelijk. Wil je voor meerdere clubs sparen? Dat kan alleen als je meerdere Club TotalEnergies passen met een eigen account gebruikt. Houd er rekening mee dat je bij elke aankoop of tankbeurt maar één pas [kunt scannen.