Skip to content

FAQ Club TotalEnergies punten inwisselen/besteden

In de Club TotalEnergies webshop vind je het gehele cadeau assortiment welke, als geregistreerde gebruiker, besteld kunnen worden. Tevens kan je bij alle bemande TotalEnergies tankstations in Nederland aan de kassa je Club TotalEnergies punten verzilveren voor gratis brandstof (TotalEnergies Cadeaukaart). Club TotalEnergies punten kunnen op sommige tankstations ook worden ingewisseld voor wasprogramma's en/of prepaid waskaarten. De pincode is de 4-cijfers van je postcode. Bekijk hiervoor de deelnemende tankstations op www.TotalEnergies.nl. Daarnaast kun je de gespaarde punten ook besteden aan de nationale spaaractie die op dat moment loopt. Kijk op de website voor de lopende actie.

De door jou bestelde producten worden door een besteldienst afgeleverd op het door jou geregistreerde adres. Indien je meerdere producten tegelijkertijd bestelt, is het mogelijk dat deze afzonderlijk worden afgeleverd. Aflevering is uitsluitend mogelijk op adressen in Nederland. Je betaalt geen verzendkosten.

Voor cadeaus bestelt in dClub TotalEnergies webshop geldt in principe een levertijd van 4 werkdagen waarbinnen PostNL het pakket bij je thuis bezorgt. Wij zullen je bij leverproblemen altijd binnen een week informeren. Heb je na 3 weken de bestelling nog niet in huis en ben je niet geïnformeerd over leverproblemen, dan raden wij je aan om contact op te nemen met de TotalEnergies Club klantenservice.

Op bijna alle producten uit de Club TotalEnergies webshop gelden de normaal fabrieksvoorwaarden. Voor informatie omtrent je specifieke product kun je contact opnemen met de Club TotalEnergies klantenservice (contactformulier op www.TotalEnergies.nl).

Je kunt de Club TotalEnergies punten inwisselen voor een prepaid Carwash card via de kassa van het TotalEnergies tankstation, hier geef je ter controle de cijfers van je postcode door. De ingetoetste gegevens dienen overeen te stemmen met de door jou geregistreerde gegevens. De prepaid carwash card is direct te gebruiken in de wasstraat, je kiest zelf je wasprogramma. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar onze website.

Bij vrijwel alle bemande TotalEnergies tankstations is het mogelijk om direct één of meerdere TotalEnergies Cadeaukaarten mee te nemen wanneer je hiervoor Club TotalEnergies punten inwisselt. Tevens kun je de TotalEnergies Cadeaukaarten via dClub TotalEnergies webshop bestellen. TotalEnergies Cadeaukaarten zijn verkrijgbaar in 3 waarden: € 15,- (1667 Club TotalEnergies punten), € 25,- (2778 Club TotalEnergies punten) & € 50,- (5556 Club TotalEnergies punten)

Mogelijk is de Club TotalEnergies pas nog niet geregistreerd. Controleer in je account of de pas goed geregistreerd is.

Nog geen antwoord op je vraag? Klik hier en ga terug naar de contactpagina