Skip to content

FAQ de TotalEnergies voetbalactie

Voor iedere liter die je tankt, reserveren wij 1 Club TotalEnergies punt extra voor jouw favoriete amateurvoetbalclub. Jij ontvangt je punten én wij doneren aan het eind van het voetbalseizoen het bedrag dat jij hebt gespaard aan je voetbalclub. Moedig je ook iedereen aan mee te sparen? Kijk hier voor meer info

Wanneer je de gratis Club TotalEnergies pas ophaalt bij een TotalEnergies tankstation en deze spaarpas minimaal één keer gebruikt dien je vervolgens de pas online te registreren. Na een eerste tankbeurt kan het registratieproces worden gestart. Hierbij kun je aangeven voor welke voetbalclub je spaart. Na het selecteren van de voetbalclub gaat de teller voor de voetbalclub lopen! Heb je al een Club TotalEnergies pas en is de club pas al geregistreerd dan kun je jouw favoriete voetbalclub kiezen bij ''Mijn gegevens'' in stap 2.

Log in via je Club TotalEnergies account en kies jouw favoriete voetbalclub bij stap 2.

Aan het eind van het seizoen zal het gespaarde bedrag worden gestort op het rekeningnummer van jou voetbalclub, dat bekend is bij de KNVB. Op onze website is dagelijks bij te houden hoeveel er al voor je club bij elkaar is gespaard. Kijk snel naar de tussenstand.

Nee dat kan niet. De voetbalclub bepaalt zelf waar ze het opgehaalde bedrag aan uitgeven.

Aan de Club TotalEnergies voetbalactie kunnen alleen amateurclubs meedoen. Indien een club dus professioneel speelt kan deze niet deelnemen aan de actie.

Aan het eind van het seizoen zal het gespaarde bedrag worden gestort op het rekeningnummer van jouw voetbalclub, dat bekend is bij de KNVB. Op onze website is dagelijks bij te houden hoeveel er al voor je club bij elkaar is gespaard. Kijk snel naar de tussenstand.

Nee hoor. Je spaart tegelijk voor jezelf als voor je club! Voor elke punt die jij voor jezelf spaart, spaar je er tegelijk óók 1 voor je favoriete voetbalclub.

Je kunt je voetbalclub wijzigen via je account zodra je inlogt in je Club TotalEnergies account onder ''mijn gegevens'' in stap 2.

Je kunt maar voor één club tegelijk sparen. Wil je voor meerdere clubs sparen? Dan zul je aparte Club TotalEnergies passen met een eigen account moeten gebruiken en registreren waarop je een andere voetbalclub kunt kiezen.

Nog geen antwoord op je vraag? Klik hier en ga terug naar de contactpagina