Skip to content

Je tankpas in het buitenland gebruiken  

Onze tankpas werkt ook in het buitenland. Want ook tijdens internationale reizen wil je overal en veilig kunnen tanken en laden. Met de TotalEnergies tankpas kun je in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en 13 andere Europese landen terecht bij onze tankstations en partnerstations. Voeg de Passango-tolbadge toe om ook de kosten voor tolwegen, bruggen en tunnels via hetzelfde abonnement te betalen.  

Hoe werkt de tankpas in het buitenland?

Je tankpas in Europa gebruiken werkt hetzelfde als in Nederland. Je kunt in ermee terecht bij alle tankstations in ons Eurotrafic netwerk, verspreid door Europa. De tankpas werkt voor traditionele brandstoffen, EV, LNG, groengas en AdBlue®. Reken na het tanken af met de tankpas, net als met een pinpas.  

De voordelen op een rij

Aanvragen tankpas

Je kunt de TotalEnergies Card aanvragen via dit formulier. Liever iemand spreken? Stuur een e-mail naar [email protected] met daarin je contactgegevens, dan gaan we voor je aan de slag.

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan. Als je kiest voor TotalEnergies tankpas Europe, kun je in 19 Europese landen en het Verenigd Koninkrijk terecht bij tankstations die zijn aangesloten bij Eurotrafic. Activeer deze optie via het TotalEnergies Cards Online.

Je kunt tanken bij alle tankstations in ons Eurotraffic netwerk. Je vindt ons in de hele Benelux en in: 

Andorra Portugal
Bulgarije Roemenië
Duitsland Slowakije
Frankrijk Slovenië 
Hongarije Spanje 
Italië Verenigd Koninkrijk
Polen Zwitserland

 

Zoek een tankstation bij jou in de buurt

 

De tankpas werkt net als een pinpas. Je kunt er (contactloos) mee betalen bij tankstations van TotalEnergies en partnerstations. De pas zal om een pincode vragen, deze kun je bij de aanvraag van de pas zelf instellen.  

Is de tankkaart kwijt of gestolen? Bel ons zo snel mogelijk op 09 00 760 3 776. Via een beveiligde online service wordt je kwijtgeraakte pas direct geblokkeerd. Je kunt de pas ook zelf blokkeren via het TotalEnergies Cards Online. Hier vraag je ook direct een vervangende pas aan. 

Ben je ondernemer en wil je de btw van je tankbeurt terugvragen? In veel Europese landen is de btw op tanktransacties inderdaad aftrekbaar. Bewaar je tankbon met daarop het tankbedrag en de btw goed. Deze kun indienen bij de Belastingdienst

Ja, dat kan. Let er wel op dat je dit goed bijhoudt in je eigen administratie. Vaak kun je kiezen om aan te geven dat je getankt hebt met een andere auto dan je eigen voertuig – zo klopt het aantal gereden kilometers weer met je tankbeurten.