Skip to content

Artikel AUMACON: Total actief in het gehele energiespectrum

Artikel AUMACON TotalEnergies actief in gehele energiespectrum
Artikel AUMACON TotalEnergies actief in gehele energiespectrum

Iedereen kent Total als dé leverancier van smeermiddelen en specialiteiten voor de auto­motive en andere sectoren, zoals de indus­trie. En uiteraard zijn we met ons netwerk aan tankstations ook een premium leverancier van brandstoffen en diverse diensten zoals de Total tankpas. Maar Total is veel meer dan dat. Zo zijn wij ook de transitiepartner voor iedereen die de overstap wil maken naar schone, duurzame energie om de wereld een stukje leefbaarder te maken. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplos­singen voor een steeds veranderende markt. Onze uitgangspunten daarbij zijn veiligheid, kwaliteit, maatwerk en samenwerken. 

Total is ook in Nederland actief in het gehele energiespectrum en bedient klanten met uiteenlopende technologisch geavanceerde producten. Met onze eigen marketingafdeling, een goed bereikbare binnendienst, de onuitputtelijke kennis en kunde bij onze eigen technische dienst en natuurlijk de accountmanagers zorgen we voor korte lijnen en persoonlijk contact met onze klanten. Er kan snel worden geschakeld en vragen worden direct beantwoord. 

Total, Committed to better energy 

Onze ambitie is om uit te groeien tot de grootste speler op het gebied van verantwoorde energie. Met de focus op duurzaamheid. Total is de transitiepartner voor iedereen die de overstap naar schone energie voor vervoer wil maken. Dat geldt voor alle energieën die wij leveren: groengas, elektriciteit, waterstof en LNG. Wij bieden overheden en bedrijven advies én de infrastructuur om die transitie in gang te zetten. Maar ook particulieren ondersteunen wij daarin, met knowhow, advies, inspiratie en innovatie. Total biedt onder andere een pakket aan oplossingen voor (het laden van) elektrische auto’s, zoals (de installatie van) eigen laadpalen, een speciale training voor EV-dealers en EV-rijders en diverse EV-softwareoplossingen. Als CPO (Charge Point Operator) is Total actief in zowel de openbare ruimte als bij bedrijven en autodealers. Wij helpen ook om duurzaam te ondernemen, met zonnepanelen van onze partner SunPower. Daarmee wek je jouw eigen energie op. Met het oog op de onvoorspelbaarheid van de productie van elektriciteit bieden we ook de mogelijkheid tot het opslaan van energie. 

Total innoveert! 

Nieuwe 1000 liter bulktank in europalletformaat.  
Door strengere emissie-eisen en merkvoorschriften moeten werkplaatsen steeds meer verschillende oliesoorten op voorraad hebben. De zware 208 literdrumdolly’s waarin deze vaak opgeslagen worden, leggen een groot beslag op de vloerruimte. Daarnaast werken bedrijven ook nog veel met 5 literverpakkingen, met bijkomende kosten en extra afval als gevolg. Total Nederland heeft hier in samenwerking met Brekupa Technics dé oplossing voor ontwikkeld: een hogere, smallere bulktank met een capaciteit van 1000 liter. Deze nieuwe tank heeft een vloeroppervlak van exact één europallet (1200 x 800 x 1800 mm). Doordat de tank dubbelwandig is en voorzien is van een KIWA-overvulbeveiliging, is er geen lekbak meer nodig. Daarnaast kan de tank aangesloten worden op Total Telemetrie Services.  

Total Telemetrie Services

Telemetrie is de technologie die het mogelijk maakt om het tankvolume op afstand te monitoren en navulbestellingen automatisch te plaatsen. De geavanceerde technologie zorgt ervoor dat er 24/7 inzicht is in het volume van alle aangesloten tanks. Met deze up-to-date tankinformatie kunnen wij een optimale hoeveelheid aan leveringen verzorgen. Een hoog rendement met deze 2 innovaties van Total verkrijg je door het koppelen van de kleinere volume bulktanks aan Total Telemetrie Services. U koopt voordeliger in én maakt een efficiëntieslag, waardoor uw vaste en varia bele kosten lager worden. En, ook niet onbelangrijk: ‘droog’ staan is nagenoeg onmogelijk! Zo houdt u meer tijd over voor uw klanten en hoeft u nooit nee te verkopen. Bent u geïnteresseerd in de nieuwe kleinere bulktank en/of Total Telemetrie Services? Neem dan contact op met de Customer Service. Bel 070 - 318 04 09 of mail naar smeer [email protected].

Total Nederland N.V. 

Total Nederland N.V. is gevestigd in Den Haag en is een 100% dochter van de Franse oliemaatschappij Total SA. Naast een groot netwerk van tankstations hebben we een vooraanstaande positie op het terrein van smeermiddelen en specialiteiten. In tegenstelling tot andere aanbieders beheersen wij het hele spectrum in de EV-keten zelf met producten en diensten. Total coördineert vanuit Den Haag de marketing, distributie en verkoop van producten en diensten. Total is met haar merken TOTAL en ELF de juiste keuze voor iedere dealerholding! 

Contact

Gerrit van Doorn 
OEM, dealerholdings & Business Development Manager 
E-mail: [email protected] 
Tel: +31 6 21 55 84 16